Jump to content

Avisss

Korisnik
 • Broj objava

  24
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Avisss

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Poštovani, ukoliko je bilo istog ili sličnog pitanja unaprijed se ispričavam. Naime, u veljači sam otvorio paušalni obrt. Zaposlen sam već kod drugog poslodavca. Kod otvaranja obrt izabrao sam najniži razred prihoda, no prema prihodima biti ću sigurno u 3. razredu istekom ove godine. Treba mi samo mala pomoć oko nekoliko pitanja: Početkom 2021. godine, nakon što se utvrdi da sam prihodovao više nego što je bilo predviđeno kod osnivanja, dobivam za plaćanje razliku poreza. Ta se razlika plaća jednokratno. Kada otprilike porazna uprava šalje Rješenja ? Tj. Kada se ta
 2. Pozdrav, ljubazno Vas molim za pomoc i savjet. 25.07. Sam imala prometnu nezgodu samo sa materijalnom stetom i gdje nisam bila kriva: decko je udario u moj straznji dio auta dok sam propustala pjesake na pjesackom prijelazu. Dogovorili smo se da se sutradan nademo u njegovom osiguranju (Allianz) i podnesemo europsko izvjesce i poslikamo aute. Potpisao je vozac izvjesce, priznao krivicu, poslikali su aute. Nakon 10 dana dobijem pismo od Allianz-a kako je utvrdena totalna steta na automobilu i kako ce me o daljnim postupcima obavjestavati. Danas, nakon mjesec dana, posal
 3. Da li ću dobiti neki odgovor od Erste Card Cluba, odvjetničkog društva ili JB o tome je li moja molba uvažena ?
 4. Zanči, ako nakon isteka roka od 8 dana nije uplata sjela ne znači da odmah ide ovrha?
 5. Što mislite kolika je vjerojatnost da mogu uvažiti molu molbu?
 6. JB-u da isto tako dopisom objasnim da sam odvj. društvu poslala dopis za zamolbom za odgodom ovrhe odnosno otplatu duga u dvije rate? Mogu čak i isti tekst čak upotrijebiti, naravno prilagođen? JB će taj dopis primiti nakon isteka tih 8 dana sigurno (ne znam koliko je pošta ažurna ili nije, ali realno dobiva ga nakon isteka), što se dešava kad 25.07. prođe tih 8 dana??? OD zaprimio zahtjev, JB nije još...ja čekam odgovor od nekoga od njih, prošlo je 8 dana. Može li ovrha već ići u proceduru?
 7. Kako se računa tih 8 (osam) dana koji ulaze u rok za plaćanje? subote, nedjelje? da znam poslati i javnom bilježniku...
 8. Hvala, puno hvala na pomoći! Unijela sam u dopis i datume uplata i poslati ću danas odvj. društvu preporučeno s povratnicom!
 9. Kad sam pisala dopis navela sam samo da bih dugovanje podmirila u dvije rate sa iznosima od 3000,00 kn. Trebam li navesti točan datum npr. do 15.08. 3000,00 kuna, do 15.09. 3000,00 kn?
 10. Da se javim sa informacijama: Kontaktirala sam odvj. društvo telefonski i upitala za informaciju o mogućnosti obročnog plaćanja duga odnosno zamolila sam za odgodu ovrhe. Gospođa mi je rekla da svakako uputim dopis jedan sa zamolbom gdje bi navela u koliko bi rata platili dug odnosno u kojim iznosima te da dopis pošaljem njima na adresu da vide sa ECC da li pristaju. Isto tako, gospođa je rekla da ne šaljem dopis javnom bilježniku jer će se to voditi kao prigovor, a da to svakako mi nije potrebno jer ću samo veće troškove imati. Pripremila sam dopis koji ću poslati danas preporučeno
 11. Trebam li se javiti direktno Erste Cars Clubu ili odvjetnickom drustvu? Je li javljanje putem mail-a profesionalno i vazece za toliko ozbiljnu situaciju??
 12. Probat cu im uputiti mail sa zamolbom za placanje u dvije rate. Nekako se bojim da nece to prihvatiti jer ipak sam ja samo jedna od mnogih koji isto pitaju sigurno svakodnevno.
 13. Jos jedno pitanje, ima li u ovoj fazi mogucnosti ikakvog dogovora sa odvjetnickim drustvom/javnim biljeznikom za placanje u dvije rate npr.?
×
×
 • Napravi novi...