Jump to content

Marko0809

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ima li koji broj telegona ili mobitela da nam netko pomogne ili bar nesto objasni. Iz Zagreba smo. Jer on ima malu prijevoznicku firmu i namjerno se prijavia na minimum tako da me zezne za alimrntaciju. Nije mi problem otic na sud i na poreznu upravu prijaviti ga zbog utaje poreza i varanja drzave, ja samo zelim svojoj djeci pruziti minimum koji im pripada po takonu. A svjedok mi je moja mama koja je svemu svjedocila.
  2. Temeljem sudske odluke o sporazumnom razvodu. Za starije djete 950kn a za mlade 850kn. A sad su oboje u osnovnoj skoli i napunili su 7hodina tako da vidim po tabeli o minimalnoj alimentaciji da djete od 7-12g ima pravo na 1197kn, sto bi znacilo za njih dvoje skoro 2400kn! I iz te sudske odluke supruga je imala pravo namjestaji i kucanske aparate u stanu ali ga nije dobila nego je doslovno sa dvoje male djece zavrsila na ulici i otisla u podstanare
  3. Postovani, kome da se obratim posto moj muz uplacuje 1800kn za dvoje djece
  4. Postovani, zanima me koliko bivsi suprug mora uplacivati minimalno alimentaciju za dvoje djece u dobi od 7 i 8 godina. Oboje idu u skolu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija