Jump to content

felt

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je felt objavio

    Pretres

    Znam da optužnica mora biti podignuta unutar 6 mjeseci istrage al kad je istraga otvorena,a kod mene nije istraga uopče otvorena.Ne mogu nigdje pronači ništa vezano za izvide kako ih oni nazivaju,al ne mogu vjerovat da i oni mogu trajati tako dugo.

    Pretres

    Dakle,jel ima netko da zna koliko ti "izvidi" kako ih je nazvalo DO mogu trajati bez podizanja optužnice?Zakonski rokovi ....!

    Pretres

    Pozz!

    Evo,jučer sam nabavio broj DO te odmah i napravio poziv da čujem što dalje.

    Evo već je od pretresa prošlo skoro 2 mjeseca i jučer mi D odvjetnica rekla da istraga nije otvorena te da su ovo još uvijek neki izvidi koje oni rade.Vještačenje nađenog na Vučetiču ....

    E sad mene zanima koliko takvi izvidi mogu trajati jer i za ovo mora postojati neki zakonski rok.

    Pretres

    Neču okolišat previše!

    Neki dan policija me na putu na posao zaustavila pretresla na cesti i uručila mi nalog za pretres kuče-doma i drugih prostorija kojima se koristim jer su došli do saznanja da bih mogao imati manju količinu marihuane koju koristim za vlastite potrebe.Na adresi gdje živim su dvije kuče,jedna od bake,a druga je moja .Te dvije kuče nisu međusobno povezane osim što su na istom dvorištu.U mojoj kuči  pronašli su nešto sjemenki,dakle sitnice koje me ne inkriminiraju baš previše al potom su išli u drugu kuču,u onu od bake gdje su pronašli nešto marihuane tj. ostatke svega što mi je ostalo jer sam radio ulje za majku koja je prije par mjeseci umrla nažalost.Sad me zanima jesu li imali pravo pretresa bakine kuče jer u jednom trenu me inspektor i pitao jeli uopče to ta adresa koja stoji u nalogu.

     

  1. Ulja je bilo 6 grama,čistoče od 63% ,a ostalog po par stotina kom i par stotina grama no izrazito loše kvalitete.Hašiš sa udiom thca od 0,3% i pilule na nekih 25% od normalne doze te da bi se nešto moglo nazvati pravim imenom onda mora postojati i snaga  nečeg za što postoje tabele.

    Nije ni tih 6g ulja malo kad gledaš da je doza zrno riže(puno je tu zrna bilo)

    Na Vučetiču su izvještačili da je sve osim ulja loše kvalitete no sudit će ga kao da je to posjedovao nešto  zabranjenjeno zakonom,ali ne i da je to nešto iznimne kakvoče.

  2. Da!

    Za ulje je također osuđen na opčinskom sudu i to novčano od 3000kn.I tada su ga pitali što je s ostalim što je pronađeno u isto vrijeme na što on negira povezanost.U toj presudi što je dobio se spominje samo ulje bez pilula i hašiša.

  3. ISPRAVAK PRVOG POSTA ;)

    Šta  čete kad ni sam nezna 100% 😂😂

    Evo čitam papire upravo.

    Imam jedno pitanje vezano za zlouporabu droga.

    Dobrom prijatelju dogodilo se da su mu u kuči u kojoj živi prilikom pretrage pronašli hašiš,ekstasy pilule i ulje od konoplje.

    Sad prije koji dan mu je završio predmet koji se protiv njega vodio na opčinskom sudu samo za ulje no nije da ga nisu pitali i za ostalo,pitali su,na što je on negirao svaku povezanost.Dobio je novčanu kaznu od 3000kn što je on namirio prije par dana.

    A sada u petak stigla mu je optužnica za hašiš i ekstasy na istom tom opčinskom sudu a još jednom moram naglasiti da je sve pronađeno u isto vrijeme.

    E sad pitanje glasi:

    Kako je moguče da te mogu suditi na dva puta na istom suda,jer pitali su ga za ostalo što je on negirao povezanost te su to izuzeli iz presude?

  4. Imam jedno pitanje vezano za zlouporabu droga.

    Dobrom prijatelju dogodilo se da su mu u kuči u kojoj živi prilikom pretrage pronašli hašiš,ekstasy pilule i ulje od konoplje.

    Sad prije koji dan mu je završio prekršajni sud za ulje no nije da ga nisu pitali i za ostalo,pitali su,na što je on negirao svaku povezanost.Dobio je novčanu kaznu od 3000kn što je on namirio prije par dana.

    A sada u petak stigla mu je optužnica za hašiš i ekstasy što je pronađeno u isto vrijeme kao i ulje.

    E sad pitanje glasi:

    Kako je moguče da te mogu suditi na dva različita suda,jer pitali su ga za ostalo i na prekršajnom što je on negirao povezanost te su to izuzeli iz presude?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija