Jump to content

Nepravo12

Korisnik
 • Broj objava

  23
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Nepravo12

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Obzirom da je već zakazana glavna rasprava, hoće li se čekati odgovor na Žalbu Visokog kaznenog suda?
 2. Da, žalit ću se na Rješenje o nezakoniti dokazima. Međutim, već je zakazana druga rasprava, a upitno je hoće li doći odluka višeg suda prije te rasprave.
 3. Molim pomoć i objašnjenje! Nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog, zbog nezakonitih dokaza, zapisnika o očevidu, foto dokumentaciji očevida naložio Županijskom sudu da u ponovljenom suđenju iz spisa izdvoji nezakonite dokaze i donese novu odluku na temelju pomne ocjene dokazne građe, Županijski sud na prijedlog zamjenice Ždo ponovno za kazuje raspravu i izbacuje samo dio dokaza. Naime, iz očevida se saznaje za svjedoke i na temelju očevida je pozvan sudski vještak. Dakle, i nakon ukidajuće presude Vrhovnog suda koji nalaže da se iz spisa izbace dokazi pribavljeni na nezakoni
 4. Pozdrav! Molim vas objašnjenje kratice K. Z. P. K. S. M. U Kaznenom zakonu. Piše mi i u e predmetu tjedan dana prije zakazanih ročišta. Hvala
 5. Da, ali iz spisa su izbačeni svi, baš svi dokazi kao nezakoniti, kao i iskazi svjedoka.
 6. Ide ponovno suđenje. Svi dokazi su nezakonito.. Što sad? Izjave svjedoka koji su kontradiktorni. Ima li osnove za osudu?
 7. Hvala na odgovoru!Pretpostavlham da se to odnosi i na Odluku o kaznenom sankciji.
 8. Ja još nisam dobila poziv, znači li to da na tu glavnu raspravu idu i svjedoci?
 9. Zar to znači da Županijski može još nešto odlučivati, ili samo obrazložiti Odluku prvostupanjskog suda ako je ukinuta ili preinačena?
 10. Poštovani, molim vas hitno! Nakon održanog ročišta na Vrhovnom sudu zbog Žalbe na Presudu Županijskog suda, Vrhovni sud vraća predmet Županijskom i sada je zakazana glavna rasprava. Predmet je dodijeljen prvostupanjskoj sutkinji. Ja Odluku ne znam, iako je donesena prije mjesec dana. Što sad to znači, molim vas objašnjenje.
 11. Znam, hvala Vam na odgovoru, ali toliko me panika od svega, jer nakon onog šoka na Županijskom zaista se nadam i želim vjerovati da Vrhovni zaista sagledava sve odlučne činjenice.
 12. Kako mogu dokazati namjeru i tako prišiti KD, a na osnovu proturječnih iskaza, pogreške u postupanju policije. Fuj, još policijski službenik kaže a jbg, trebala si ti prva zvati. Užas i noćna mora..
 13. Poštovani! Da li je nezakonit dokaz nož bez izdane Potvrde o privremenom oduzimanjem predmeta?
 14. Znači još toliko agonije? Odvjetnik je bio siguran u oslobađajuću presudu zbog kazneno pravnih pogrešaka. U zapisniku se spominje da je nož zatečen u sudoperu i izuzet s mjesta događaja. Iako, nema potvrde, a iskazi proturječi. Ima li veze i protek vremena?
×
×
 • Napravi novi...