Jump to content

Nepravo12

Korisnik
  • Broj objava

    25
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, Moja agonija traje već sedam godina . Prije tri godine Vrhovni sud odbacio je optužbu za pokušaj ubojstva,i vratio sudu na ponovno odlučivanje . Nakon niza nezakonitih dokaza ,na zadnjem ročištu,u moju korist svjedočio je i sin oštećenika,i sudski vještak koji se ne može izjasniti o zamahivanju,da su rezne rane mogle biti učinjene i fragmentom lima ili stakla. Ozljede oštećenika su neznatne ,negodovao je odlaskom u pol postaju,i dolaskom policije zbog provjere izrečene mi mjere . Tražio je mog supruga da ga vozi bilježniku ovjeriti Izjavu da nije bilo kako je iskazao u Ždo,navodeći da ga je ona navodila na odgovore . Moj odlazak u zatvor bio bi katastrofa,obzirom na supruga alkoholičara,te sestru koja je samohrana majka i invalid id moždanog udara kojoj pomažem oko djece. Može li sud to uzeti u obzir, jer,ovo predugo traje ,Ždo je u svojim "napisima" Vrhovnom sudu redovno odbijana. Molim vas ,što mogu očekivati ,jer od ovog svega više nemam volje za život,a posla i odgovornosti preko glave. Zahvaljujem svima! Zaboravila sam napisati da je na zadnjem ročištu u 15 min donesena Odluka o dvije godine zatvora.
  2. Obzirom da je već zakazana glavna rasprava, hoće li se čekati odgovor na Žalbu Visokog kaznenog suda?
  3. Da, žalit ću se na Rješenje o nezakoniti dokazima. Međutim, već je zakazana druga rasprava, a upitno je hoće li doći odluka višeg suda prije te rasprave.
  4. Molim pomoć i objašnjenje! Nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog, zbog nezakonitih dokaza, zapisnika o očevidu, foto dokumentaciji očevida naložio Županijskom sudu da u ponovljenom suđenju iz spisa izdvoji nezakonite dokaze i donese novu odluku na temelju pomne ocjene dokazne građe, Županijski sud na prijedlog zamjenice Ždo ponovno za kazuje raspravu i izbacuje samo dio dokaza. Naime, iz očevida se saznaje za svjedoke i na temelju očevida je pozvan sudski vještak. Dakle, i nakon ukidajuće presude Vrhovnog suda koji nalaže da se iz spisa izbace dokazi pribavljeni na nezakonit način, Županijski sud odbija prijedlog obrane i prihvaća iskaze oštećenika i svjedoka, te dijelove očevida. Što sada činiti?
  5. Pozdrav! Molim vas objašnjenje kratice K. Z. P. K. S. M. U Kaznenom zakonu. Piše mi i u e predmetu tjedan dana prije zakazanih ročišta. Hvala
  6. Da, ali iz spisa su izbačeni svi, baš svi dokazi kao nezakoniti, kao i iskazi svjedoka.
  7. Ide ponovno suđenje. Svi dokazi su nezakonito.. Što sad? Izjave svjedoka koji su kontradiktorni. Ima li osnove za osudu?
  8. Hvala na odgovoru!Pretpostavlham da se to odnosi i na Odluku o kaznenom sankciji.
  9. Ja još nisam dobila poziv, znači li to da na tu glavnu raspravu idu i svjedoci?
  10. Zar to znači da Županijski može još nešto odlučivati, ili samo obrazložiti Odluku prvostupanjskog suda ako je ukinuta ili preinačena?
  11. Poštovani, molim vas hitno! Nakon održanog ročišta na Vrhovnom sudu zbog Žalbe na Presudu Županijskog suda, Vrhovni sud vraća predmet Županijskom i sada je zakazana glavna rasprava. Predmet je dodijeljen prvostupanjskoj sutkinji. Ja Odluku ne znam, iako je donesena prije mjesec dana. Što sad to znači, molim vas objašnjenje.
  12. Znam, hvala Vam na odgovoru, ali toliko me panika od svega, jer nakon onog šoka na Županijskom zaista se nadam i želim vjerovati da Vrhovni zaista sagledava sve odlučne činjenice.
  13. Kako mogu dokazati namjeru i tako prišiti KD, a na osnovu proturječnih iskaza, pogreške u postupanju policije. Fuj, još policijski službenik kaže a jbg, trebala si ti prva zvati. Užas i noćna mora..
  14. Poštovani! Da li je nezakonit dokaz nož bez izdane Potvrde o privremenom oduzimanjem predmeta?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija