Jump to content

Monie

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Monie objavio

  1. Hvala puno na pomoci.. Vidjeti cemo sto i kako dalje.. Iako mislim da je to sve vrsenje pritiska da on sam da otkaz.. Al vrijeme ce pokazati.. Svejedno hvala punoo 🤗🤗
  2. I ssd me zanima sto po pitanju to of a napraviti? Jer islaceno je svima oko 2500 kn.. A ovom jednom niti jednu rijec nije receno zasto nije dobio.. Iako je cuo od drugih da je zbog, kao sto sam navela gore, rekao to nesto i poslodavac je prokomentirao da ce ga sad kazniti s tim sto mu nece isplatiti bozicnicu... Kome se obratiti za dalje? Jer radnik i dalje suti i nije rekao ni rijec za to sto nije dobio? A krenuo je i mobing na poslu i optuzbr kako je agresivan, sto nije i to znaju svi.. Ali vjerujem da ga zele zamjeniti na poslu(jer je njegovo radno mjesto ponudjeno kolegi koji mu je to odmah rekao, a sto je ovaj odbio) i da mu s tom bozicnicom i daljnjim nastavkom ponasanja i optuzbi prema njemu zele ga rijesiti jer on niti na jedan nacin nije povrijedio posao pa nemaju konkretne dokaze sto i kako dalje s njim.. Jer ako mu daju otkaz po zakonu 6 mj. Ne mogu nikoga zaposliti, a to im ne ide u korist.. Sad sam otisla mozda malo presiroko s opisivanjem m, ali cisto da se vidi u kratkim crtama o cemu se radi.
  3. Poštovani, Malo kasnim sa pitanjem jer je vec odmakla i veljaca, ali bih voljela znati samo.. Zanima me da li vlasnik neke tvrtke smije po zakonu isplatiti bozicnicu svim radnicima, ali jednom radniku ne jer je navodno taj pojedinac prokomentirao vlasnika tvrtke na nacin koji njemu nije odgovarao (nista ponizavajuce) iako to nije bila istina..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija