Jump to content

AnnyR

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je AnnyR objavio

  1. Prije 21 minuta, Borbena7 je napisao:

    Pravo na doplatak za djecu stječe korisnik, ako ukupni dohodak ostvaren u prethodnoj kalendarskoj godini po članu  kućanstva mjesečno ne prelazi 70% proračunske osnovice. Proračunska osnovica za 2020. god. iznosi 3.326,00 kn (kao i u prethodnoj godini). Dohodovni cenzus (70% od proračunske osnovice) iznosi  2.328,20 kn.

    Evo link za detaljnije informacije

    http://www.mirovinsko.hr/default.aspx?id=100#2020

     

    To sve znam, ali nigdje ne nalazim odgovor na pitanje, uzimaju li u obzir to da on placa dvije alimentacije.

  2. prije 15 sati , Željac047 je napisao:

    Znaci, ako sam dobro shvatila, on od mene moze potrazivati pola iznosa od vec otplacenog kredita, a moje ulaganje se ne racuna? S obzirom na to da zivimo i placamo sve ostalo smojom placom, sto je logicno pri uvidu u njegovo financijsko stanje nakon kredita i alimentacije? 

  3. Nevjencani suprug i ja smo odlucili zivjeti zajedno prije godinu dana te smo pronasli kucu koju je kupio na kredit. Isti dan smo promijenili adrese. On placa kredit i dvije alimentacije, a ja placam sve ostalo od rezija, hrane, prijevoza na posao. Kuca je na njegovo ime i od pocetka nije planirao prepisati pola kuce na mene. S obzirom na to da imam i ja dvoje djece i sad cekamo zajednicko, a nismo u dobrim odnosima, koja su moja prava u toj kuci? Hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija