Jump to content

bruno757

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je bruno757 objavio

  1. Jos jedan problem. Ja sam pri primanju kazne dok je policajac pisao taj papiric 20 minuta napravio poziv. Dal ce oni to povezati stim mozda i dal se moze na sudu saznati sadrzaj poziva jer sam doslovno nazvao oca te mu rekao da me upravo kaznjava i sto da radim, sto nije bilo moguce prije same kazne. Dal sam se mozda zajebao stim..
  2. Da ja se nadam da ce to pomoci, iako policajac tvrdi da bi ja mogao imati vise mobitela pa da to ne pomaze.
  3. Nisam platio Imam oni touch screen u autu povezan sa bluetoothom. I to sam mu rekao mobitel mi doslovno povezan na razglas u autu. Njih to izgleda nista me zanima.
  4. Evo ima 30 minuta na putu za posao sam zaustavljen od strane splitske policije. Pitaju me dokumente i tako i kazu zaustavljeni ste jer ste sa desnom rukom drzali mobitel na uhu i pricali. I kaze kao postoji sansa opomene u slucaju ne kaznjavanja. E sad u mom slucaju to nije opcija jer mi se prije mjesec dana dogodila ista stvar, sa jednom razlikom. Ta bi bila da taj put stvarno jesam pricao na mobitel, gdje sam priznao krivicu i ispricao se. Ovaj put NISAM. Doslovno mi mobitel bio u pretincu u autu te ga nisam ni pogledao. E sad ja to službeniku kazem na sto on kaze, jeste. Ja kazem mogu vam dati mobitel sa izlistom poziva, njega to ne zanima. Da ja mogu imati vise mobitela. Sad sto da radim ja sam papir potpisao jer sam po vjerovanju svojih kolega mlad i naivan ali ja samo nisam zelio probleme.
  5. Meni ne piše ništa na papiru koji sam dobio o plaćanju odmah i slično, samo piše kazna 1000 kuna, ako se ne prijave podatci onda je 2000-5000. Dali plaćanje 2/3 vrijedi samo ako se žalim ili ? Dali sam ja uopće mogao platiti 3 dana unutar dolaska ovog prvog papira koji traži identitet osobe, jer ne piše ni žiro račun ni ništa ? Ja bi u principu sve platio unutar 3 dana ako je to moguće jer mislim da sa žalbom neću ništa dobiti osim vremena, sad me samo zanima kako da to napravim u principu. Ili ako netko misli da ću žalbom išta dobiti s obzirom na situaciju koja je.
  6. Znači nedavno mi je stigla kazna za prekoračenje brzine jer je izgleda postavljena nova kamera na cestu na putu mi za posao. Ograničenje na tom mjestu je 70 a ja sam vozio 105, a prekoračenje se dogodilo oko 2. mjeseca, te naravno sada na tom mjestu usporim. E sad, točnije danas mi stigle još 2 kazne na istom mjestu još iz 12. mjeseca, što je u zbroju 3000 kuna ( za sada tko zna koliko ih još kasni) Sad pitanje je dali za ovakve kazne vrijedi pravilo plaćanja unutar 3 dana pa se plati pola? Dal mogu išta napravit da kaznu ne platim ili smanjim? Mogu li se žaliti ili nešto što po svoj logici nema smisla jer vozio sam brzo ali kako zakon nema 100% smisla često ne u moju korist nadam se da bude jedno u moju korist Vrijedi li tih 3 dana otkako su oni odredili kaznu što nema smisla jer je kazna stigla 3 mjeseca nakon ili otkako se utvrdi identitet (poslali su mi papir koji trebam ispuniti da se utvrdi vozač kako je auto na firmu).
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija