Jump to content

zole09

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je zole09 objavio

  1. Ja zelim da pitam da li obitelj BiH drzavljani koji imaju stalni boravak u Njemackoj mogu boraviti u HR duze od 90 dana u 180 dana ukoliko kupe sebi apartman na Jadranu? Da li stalni boravak u EU i posjedovanje nekretnine u HR omogucavaju pravo na duzi boravak od 90 dana u 180 dana?
  2. Posle koliko vremena su Vas pozvali u ZG od predaje zahtjeva?
  3. Koliko ja znam moze se predati i bez prebivalista u HR, direktno u Zagreb ali to ne pomaze nista kada je vrijeme cekanja u pitanju.
  4. Ok, moja greska nisam gledao da si prije pisao svoj slucaj. To je ekstra, pa ti si za pola godine si sve zavrsio, dok vidimo ovdje da se ceka i po 2 godine. Jel imas prijavljeno prebivaliste u HR ili si uspio izvaditi zurnu putovnicu prvi puta bez prijave prebivalista u HR? Sta si nosio sa sobom za putovnicu osim te domovnice? Pozdrav Iz tvog pisanja nisam shvatio kada i gdje si preuzeo rjesenje o primitku? Nisi ga prilozio uz zahtjev za putovnicu? Jesi li popunjavao da ti se odredi OIB?
  5. Rekao mi je jedan poznanik ciji brat radi u mupu kao obican radnik da kruze price da treba ubrzati sa zahtjevima, da bi do izbora Kolinda dobila sto vise potencijalnih glasaca i da se ocekuje velika navala zahtjeva po novom zakonu. E sad to je prica koja naravno nema nikakvu zvanicnu potvrdu.
  6. Ne razumijem sta si sa svojim postom htio reci vezano za duzinu cekanja jer nisi rekao nista novo?! Koliko si ti cekao i kad si dobio rjesenje?
  7. Ako sam shvatio ispod godinu i po (18 mjeseci) tesko se moze zavrsiti. Ja sam misio da do godinu dana bude gotovo.
  8. Koliko se sada u prosjeku ceka na dobijanje rjesenja? Kakva je sada situacija? Zahtjev predat u devetom mjesecu 2017. i jos nista. Nisu trazili nikakvu ni dopunu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija