Jump to content

MarkoT23

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je MarkoT23 objavio

  1. Da. Isto mjesto, isto vrijeme, isto pozivanje na clanke iz zakona. Kada sam Mup-u poslao upit, rekli su da moram i Gradu Zagrebu platiti za isti prekrsaj.
  2. Da, od Grada Zagreba (Ured za kom.poslove i promet) dobio sam Obavijest o pocinjenom prekrsaju. U medjuvremenu sam od MUPa dobio odgovor da moram platiti njihovu naknadu ali i naknadu prema Gradu Zagrebu. Nerazumjem kako je moguce da za isti prekrsaj MUP i Grad Zagreb moze traziti naknadu.
  3. Poštovani, imam situaciju da mi je napisana od strane MUP-a za zaustavljanje vozila (Strojarska ulica, prije ulaska u kolodvor) prema čl.12.st.4. Zakona o sigurnosti prometa na cestama od 500 HRK koja je plaćena unutar tri dana po 250 HRK. Međutim, par dana kasnije stiže kazna za isti prekršaj od strane Grada Zagreba (prometnog redara) za preršaj iz čl.12.st.4 Zakona, 500 HRK, plativo 250 HRK unutar tri dana. Zanima me da li ako sam podmirio kaznu prema MUPu, Grad Zagreb ima potraživati naknadu po istoj kazni ? Naravno, komunalnog redara nisam vidio, osim pauk službe koja je dolazila kada sam već bio otišao. Da li da im pošaljem samo potvrdu o plaćenoj kazni u Državni proračun ? Zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija