Jump to content

nolito

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je nolito objavio

  1. U takvim slučajevima da se pokreću postupci da li je obaveza suda da se to javno objavljuje ili žrtva može odabrati da se javnost isključuje od ikakvih informacija o tome a kamoli o imenu i prezimenu,inicijalima,bilo što?
  2. Zainteresirana je da ta osoba snosi posljedice,makar da ga netko od institucija ima u vidu da to sada ne čini nekom drugom.Međutim s obzirom da se takve osobe izvuku na zastaru,pa na tadašnje maloljetništvo i mlađe punoljetništvo ne zna koliko je pametno opet sve to proživljavati.Ne znamo kako to ide sa objavljivanjem jer ukoliko se odlući da ga sudski goni ne želi javnu objavu jer tek to pogubno djeluje na psihu a konačni rezultat nikakav.
  3. Što savjetujete osobi koja je trpila seksualna zlostavljanja dok je imala od 13-18 godina,danas ima 24 godine da li da goni počinitelja starijeg od sebe 3 godine s obzirom da je i on u to vrijeme imao od 16-21 godinu.Zadnjih 6 godina ne dešava se ništa ali roditelji su zasnali tek sada.Da li je nastupila zastara i što treba tu uopće biti poduzeto?Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija