Jump to content

zlajo311

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je zlajo311 objavio

  1. Ciste lazi.Ja cekam vec pynih 4 mjeseca.
  2. Upravo tako da nije zalosno bilo bi smjesno.Izdrzat cemo valjda.Izdrzali smo i gorje stvari a nih neka bude stid i sram i dabogda se njima istom mjerom vratilo
  3. Molim ako tko zna kome se obratiti radi upita o predmetu koji je na drugostupanjskoj komisiji.Unapred hvala
  4. Postovani dali je normalno da sam ljecnicku dokumentaciju predao u 2 mjesecu 2o18 god i da do dan danas jos nisam dobio odgovor od DLP vezano za stjecanje prava hrvi.Dali postoje kakvi zakonski rokovi vezano za rjesavanje istih.Ovim tempom rjesavanja predmeta imam osjecaj da nase ministarstvo zeli jos vise otezat situaciju braniteljima na lijep i kulturan nacin.Dajem ti MOGUCNOST ali cu ti i zadnji zivac koji postoji u covjeku UNISTIT i rijesit te se na lijep i kulturan nacin.LP.
  5. Nevidim u cemu je problem sifra f 10.1.Znam kolege koji su dobili 20 posto na tu sifru.Naravno prije domovinskog rata da se nije vodila u ljecnickom kartonu.Konzumacijom alkohola ljudi su postajali hrabriji,bez straha itd.Naravno da ja ne podrza vam alkoholizam ali i to je bolest koja se povezuje i moze povezati kao posljedica rata.
  6. I molim te ako znas koliko se dugo ceka rjesenje dlp i gdje se nalazi ta komisija.Tvrtkova ili u Ministarstvu Branitelja.
  7. Postovani buda2 mislim da se nismo razumjeli.Znaci u mirovini sam od 2007 godine opca nesposobnost bez statusa hrvi ozljeda ili ti ga povreda kraljeznice 93 godine u obrani suvereniteta RH.Nisam do sada trazio status rvi ali sam sada predao dokumentaciju po novom zakonu ,prosao predkomisiju i odradio plp u Osijeku koji su mi rekli da mi priznaju 20 posto rvi ali da njihovo misljenje jos ide na drugostupanjsku komisiju u Zagreb.E sada pitam ako dlp potvrdi 20 posto dali ce to biti trajno ili privremeno rjesenje.Znam da za ptspi ide privremeno.
  8. Hvala na odgovoru.Malo mi je to nelogicno.U mirovini sam od 2007 godine opca nespobnost poradi povrede kraljeznice.Mislim cemu privremeno kad sam vec u mirovini,odnosno sada sam samo trazio da mi priznaju povredu vezano za sudjelovanje u obrani sto je plp i ucinilo.
  9. Postovani u Osijeku sam dobio 20 posto poradi povrede kraljeznice zadobivene 93 godine.Molim vas tko zna ako Zagreb potvrdi 20 posto dali rjesenje postaje trajno ili privremeno.Lp.branitelji.
  10. Postovani kolege.Ovo sto citam je grozno.Sam se pitam dali nas ministar Medved zna sta se desava na komisijama ili je sam potpisao pravilnik koji mi smrtnici naravno nikada necemo procitati a isti je prosljedio ljecnickim komisijama da se izivljavaju sa braniteljima.To ti je ono JEDNO PRICAM A DRUGO SE RADI.
  11. Ma katastrofa .Predao dokumentaciju u 2 mjesecu 2018 g.Pozvan na predkomisiju u 3 mjesecu,a dokumentacija (znaci kompletna) otisla za Osjek u 4 mjesecu tekuce godine.Ovaj sto radi u opcini kaze da on tu nista nemoze vec da ce ored kraj godine pisati pizurnice.Na predkomisiji bilo nas je 8 i svi su vec obavili Osijek.Neznam sto mi je za ciniti.Barem da se direktno moze kontaktirati Osijek pa da se sam raspitam za predmet.Izgleda da ce proci dvije godine sto ce biti u 2 mjesecu 2020 od kako sam predao papire a ja necu stici ni do Osijeka.Zalosno sta nam rade.Napominjem da sam Dragovoljac i branitelj sa 2157 dana borbenog sektora znaci od 90 do 96 godine.Ja stvarno neznam kome da se obratim.Ako tko zna molim da mi pomogne.Lp.
  12. Postovani suborci.Dali je normalno da se na poziv u Osijek PLP ceka vise od 7 mjeseci.
  13. A doci ce valjda i taj dan.Zahvaljujem se i lijep pozdrav.
  14. Zahvaljujem se puno postovanom Skywalker 007 na trudu da mi odgovori na moje postavljeno pitanje.Ako sam dobri iscitao i razumio trebao bih najprije ostvariti status hrvi (trajno) a nakon toga na komisiju radi omjera rat mir pa predati zahtjev za ponovni izracun mirovine.
  15. Postovani.u mirovini sam opca nesposobnost za rad.dragovoljac i branitelj sa 2000 dana borbenog sektora bez statusa hrvi (predana dokumentacija po novim zakonu za stjecanje hrvi).Pitanje cijenjenim suborcima.Dali se omjer rat mir moze utvrditi bez statusa hrvi ili se mora imati status hrvi.u mirovini sam zbog ozljede kraljeznice i psihickih problema.Poz.braniteljima ma gdje bili.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija