Jump to content

Vanya

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

121 pregleda profila
  1. Hvala puno! Mama nije za to... ali jednom ću ga tužit...
  2. Opet ja. Imam još jedno pitanje. Znate li otprilike koliko je moj otac dužan meni dati? Koliki je minimalni a koliko maksimalni iznos? K ome se mogu obratiti u vezi toga?
  3. hvala vam puno, morat ću malo mamu malo "pogurat". Novac mi nebi bio toliko bitan, da je dobar otac. Al otac je samo na papiru...
  4. Da ja sam osoba s invaliditetom. Određena je alimentacija davno, za mene i sestru, dok sam bila zdrava. Odkako sam bolesna, nije mu ništa određeno, možda jer ga mama nije tužila. Alimentacija je za mene 600 kuna. I daje nešto novaca za moje čuvanje dok mama radi. Ali s obzirom na vojnu mirovinu, ne daje koliko bi mogao.
  5. Imam jedno pitanje.. Naime, ja sam djete koje je 2006.g. imalo moždani udar u sklopu lupusa. Mama i ja živimo u podstanarskom stanu, ona radi kao medicinska sestra, plaća te invalidnina i dječiji nam nisu dovoljni za život. Ona je preobzirna i ne želi se zamarat time, ali ja želim jer mislim da joj je dovoljno teško šta mora brinuti o meni 24 sata na dan. Sad imam 29.g. i zanima me imam li kakva prava od mog oca koji ima svoju novu obitelj i samo mi daje kune, i to premalo. On je "kao" invalid domovinskog rata, ali on je možda invalid samo u glavi. Ja sam 100 % invalid, i moje pitanje glasi: jeli postoji koja stavka u zakonu koja bi ga natjerala da više daje kuna za moje potrebe?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija