Jump to content

ivanaaa22

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bok, smanjena je kazna na mjesec dana zabrane upravljanja. Jucer je preuzeta kazna, niti u policijskoj postaji niti prometna policija ne zna mi reci od kada zabrana počinje teći, na stranici za provjeru vozacke dozvole ne stoji da je zabrana aktivna, presuda je donesena 23.07. Može pomoć? Također, vrijedi li plaćanje kazne 2/3 ako sam jučer preuzela riješenje suda? Dobila sam uplatnicu sa punom novčanom kaznom? Hvala puno.
  2. Prigovor sam sastavila i predala policiji, no drugi dan mi stiže rješenje od policijske postaje gdje su ispravili nalog i izrazili kaznu zabrane upravljanja vozilom. Rješenje sam podignuo danas, a prigovor uputio u četvrtak. Trebam li ponovno slati prigovor?
  3. Hvala, s obzirom na visinu izmjerene količine, a radi se o prvom prekršaj bilo kakvom koliko mogu očekivati zabranu upravljanja? Jos jednom hvala.
  4. Znaci u prigovoru moram tražiti ne oduzimanje vozačke iako jsto nije napisano na prekršajnom nalogu.
  5. Pozdrav, Zaustavila me policija te sam napuhala 1.38 (1.28 kad su oduzeli 0.1). Na licu mjesta sam dobila zapisnik o testiranju i obavezni prekršajni nalog na kojemu se izriče novčana kazna od 3000kn te nema ništa napisano kod zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom (sve je prazno). Je li dovoljno samo platiti kaznu ili moram pisati žalbu/prigovor da mi ne oduzmu vozačku dozvolu. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija