Jump to content

Dea222

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dokaze imamo,sto na papiru,sto snimano razgovorom. Jedina losa stvar bi mogla biti ta sto otac nije redovno placao alimentaciju zadnjih godinu dana.
  2. Donesena je jos 2016.god. da skratim,majka je dovela dijete u zivotnu opasnost,po nadleznom czzs dijete je pripalo ocu gdje je ona potpisala da se slaze s tim jer ona nema uvjeta za dijete. Potom je pobjegla u autonomnu zensku kucu,na temelju njene rijeci bojim ga se,oni su joj platili odvjetnike itd. Protiv nje stoje kaznene prijave,koje su u nekoj ladici.danas dijete ima sedam godina,majka ne skrbi adekvatno o njoj,a ocu uskracuje sva prava osim vidjenja striktno propisana presudom,psihicki je zlostavlja,manipulira i ne vidi adekvatnu zdravstvenu skrb.majka ima drugog partnera,govori dijete da ga mora ljubiti u usta,i da njegove roditelje zove bakom i djedom. Uglavnom,gomila uzasnih stvari. Bili na czzs,bili u đorđicevoj ali nista,svi prebacuju loptice,a majka naravno dobro pripremi dijete
  3. Pozdrav,nova sam ovdje. Zanima me tko moze ponovno pokrenuti,tj otvoriti slucaj o skrbnistvu a da to nije zahtjev za skrbnistvo,nego cijelo ponovno sudjenje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija