Jump to content

Sonya Er

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Otac je zemljiste kupio 1988 godine. Tad nije bio u mogucnosti da se uknjizi ali ne znam iz kojih razloga. Moram ga pitati koji je bio razlog. Nije imao vremena da se posveti upisu u z.k. ured sve do 2000 godine. Kad je htjeo da se upise 2000 godine uvidio je da je zemljiste ponovo prodato i nije mogao da ostvari svoja prava. Zemljiste koje je moj otac kupio je placeno u cjelini i placen je i porez 1988 godine. Hvala unaprijed!
  2. Zemljiste koje je moj otac kupio od osobe X je ista ta osoba X ponovo prodala nekoj Y osobi 2000 godine. Ta Y osoba je 2007 godine izvrsila upis u z.k. uredu. Hvala unaprijed!
  3. Postovani, Kako da rijesim problem vezan za bespravno otudjeno zemljiste? Moj otac je kupio zemljiste koje nije bio u mogucnosti da uknjizi. Sad kad je htjeo da pokrene uknjizbu uvidio je da je zemljiste koje je on kupio od X osobe, ta ista X osoba ponovno prodala nekoj Y osobi koja se vec uknjizila na zemljiste. Hvala!
  4. Postovani, Otac bi zelio da mi daruje zemljiste koje jos nije uknjizio na svoje ime. Dali moze da mi daruje zemljiste prije uknjizbe na svoje ime tako da ja mogu da se uknjizim na isto? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija