Jump to content

Borat Mula

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. jel postoji naci da kao pm posaljem Rjesenje suda kako mi mozda mozete objasnit sta sad ucinit?
  2. Odluka je pravomocna zato sam i napisao da je sestra dobila kupljenu kucu i prevela na sebe a ja ostao praznih ruku.sud je obrazlozio odluku temeljem dogovora izmedju nas svih a sproveo smo dio u kojem se sestri dodjeluje kuca a mene se i nespominje...
  3. potpisao sam da sam sporazuman stime da se kuca kupi za sestru a da se meni prepise postojeca roditeljska kuca! pokojni otac,majka,sestra i ja smo potpisali
  4. nezivi nitko u njoj a zk vlasnik kuce je majka kao sto sam naveo
  5. Dobar dan svima, imam problem sa jednim kompliciranim slucajem vezan uz ostavinsku raspravu. Za vrijeme zivota oca sam se sa roditeljima dogovorio da se mojoj sestri kupi kucu a zauzvrat se meni prepise roditeljska kuca.Nakon okljevanja sam potpisao i mislio da je stime sve rijeseno,medjutim kad je otac preminuo je sud na temelju (neovjerenog) dogovora presudio da sestra dobije (za nju kupljenu) kucu a ja nisam dobio roditeljsku nego je ostala na majci! Nakon razgovora sa majkom oko prodaje kuce (ona nezivi u njoj nego u inozemstvu) ona inzistira na tome da je kuca njena i meni zabranjuje pristup istoj! Sta ja sad mogu ucinit jer se osjecam prevarenim?! Hvala svima unaprijed!
  6. Hvala na brzom odgovoru! upitno je dali je to njen novac bio,jer kako sam naveo,njegovi racuni bili prazni,a imao je podeblu otpremninu koju je ponjeo (Njemacka Firma radni staz preko 30 godina).pokusali smo upitat kod nje ali je ona odma Odvjetnika uzela prije nego sto je ista objasnila.Npr.di su njegove stvari,Dokumenti itd. Hvala jos jednom!
  7. Hvala na odgovoru, kazem kako se desilo,zato me zanima sta mogu poduzet.Nije ona prodala njegov stan nego je taj stan ostao prazan pa je kupila jos jedan (veci) koji je sad njeno vlasnistvo.
  8. Bog, zanimalo bi me dali se nakon smrti sticenika moze poduzet nesta protiv tadasnjeg skrbnika. Otac je imao tetku kao skrbnicu nakon mozdanog udara.Ona je dodjelena odlukom suda mada mi kao djeca koja zivimo u inozemstvu nismo obavjesteni.daljnje je od njegove ustedjeveni kupila stan koji,kako tvrdi,kupila od svojih novaca kako bi ga mogla smjestit...zanimljiv je detalj da je on imao stan u Zagrebu koji je bio prazan a ona zivi sama u trokatnici.razumijem da ju se nemoze natjerat da ga primi kod sebe al zasto nije smjesten u svoj stan,ili prodat njegov pa za te novce kupit drugi?,ili smjestaj u domu koji bi njegova njemacka mirovina mogla pokrit? Racuni su u biti bili gotovo prazni u ostavinskoj raspravi. Ako neko nesta zna zahvaljujem se u naprijed.
  9. Hvala na odgovorima, posto iskreno receno, nakon sto sam se dva puta opeko, nemam povjerenja u nijednog odvjetnika vise,dali mogu otkazat punomoc i sam sebe zastupat? Kako sud obavjestit o tome?
  10. Katastrofa je to!Platis njihove usluge a oni rade minimum.Upoznat sam sa HOK om jer sam prijavio jednog Odvjetnika kod njih.Da nije tuzno bilo bi smjesno,uopce neznam dal je moj odvjetnik nesta poduzeo jer se oglusio na moje pokusaje kontakta.Prosli odvjetnik je vodio postupak bez mog znanja i izgubio a meni ostavio racun protivnicke stranke.4000 HRK!Kad bi bilo moguce prijavit rad Hrvatskih Odvjetnika pred Eu ucinio bi to!
  11. Problem je da ja nista neznam o dogadjajima,to sto se mozda nista nedesava na sudu neznaci da Odvjetnik nereagira na upite.Ignorira sve.Probao sam na e predmet al nemogu dobit informacije.
  12. Prijedlog se nalazi na Gradjanskom sudu a predmet vodi sutkinja a ne biljeznik.Posto ne zivim u HR neznam dali je to moguce zatrazit uvid predmet.Cini mi se da Odvjetnici koriste situaciju jer im niko nista nemoze.Od Komore sam dobio utisak da stiti clanove a ne pravo gradjana...
  13. Jesam,za zastupanje na ostavinskoj raspravi kao I prethodni.
  14. Bog, Imam problem sa novim Odvjetnikom,prethodnog Odvjetnika sam prijavio Komori jer mjesecima nije odgovarao na poruke,mejlove telefonske pozive te vodio sudski postupak bez mog znanja kojeg je izgubio pa mi napravio novcanu stetu.Komori Sam poslao dokaze a nakon toga nista vise nisam cuo...Uzeo sam novog Odvjetnika pa ista prica sa nejavljanjem,tako da neznam u kojem stanju je predmet.Jel neko zna sta mogu ucinit? Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija