Jump to content

marija_1495

Korisnik
 • Broj objava

  682
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O marija_1495

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Bljezgarenje offtopic. U neskladu s Pravilima Legalisa. Plus predugo i dosadno. Ne da se čitat. Molim moderatore - zaključati temu.
 2. Bljezgarenje offtopic. U neskladu s Pravilima Legalisa. Plus predugo i dosadno. Ne da se čitat. Molim moderatore - zaključati temu.
 3. marija_1495

  Peticija protiv Marije 1495

  Hvala, hvala. Mislim da vaša peticija nije baš ustanovljena na Pravilima Legalisa. Mali zaheb. Ali linch mase može! Ja ga pozdravljam! Da vidimo.
 4. Opet Dosadnjakovićka Helen s predugim postom offtopic? Moderatori, smilujte se - zaključajte topic! Ovo ću postati copy/paste Na svako daljnje bljegzarenje koje je offtopic!
 5. Pa ovo je prestrašno! Ne! Protekcija bolje. Javite se darkoh-u na pp.
 6. Rekoh, psihijatrija mi je hobby. Ako bih trebala, ako bih bila u Pahuljičinoj koži - DA - posjetila bih Centar za krizna stanja na Rebru. U određenim stresnim trenucima kakve proživljava Pahuljica, odvojena od JEDINOG smisla života, čovjek treba STRUČNU pomoć. Pravnici ne mogu davati liječničku pomoć. Ovo nije za zezanciju. Niti se vrti oko moje osobe. Molim pomoć moderatora da zaključaju temu.
 7. Newbie, vi sve više bljezgarite. Post vam je prvo predug i nije za čitati. Naučite se lapidarnosti, a ako ne možete barem nemojte davati pravne savjete ženi koja treba ne pravnu već psihijatrijsku pomoć. Naravno da joj ni najbolje funkcionirajući CZSS neće dati dijete na primarnu skrb! Što dijete od nje skrivaju, nije začuđujuće. Takav je život. Adresa je ta koju sam dala, ako hoće ikako ostvariti, kroz vrijeme, ovo što hoće. Dala sam savjet, stojim iza njega, s vama se neću prepucavati. Nadam se da će Notarica ovo zaključati.
 8. Optužni prijedlog je valjda tužba, privatna, i masno se plaća. To je ono na što vas policija u prvom redu upućuje ako niste dobili teške tjelesne ozljede. Ne isplati se
 9. Stavi u Obiteljsko. Zanimljiv slučaj!
 10. Neću se više baviti tvojim psihičkim stanjima. Običan si neurotičar što mogu valjda srediti Miss Pain ili Helen. Ne se zahebavati s ovim Pahuljičinim!!!!
 11. Pa, Jackal, niste baš nabrojili po kojem slovu zakona...pa vam ovo i nije trebalo. Da je država ispala kako treba mislim da bi svatko normalan uživao plaćati privilegije. Ovako, nit država, a privilegije - kako kome. Iskreno, Legija, mislim da ste ispucali što ste imali s tim stanom, to kažem iz iskustva. Ali, možda će se naći neki pravnik koji zna slovo zakona po kojem bi se moglo nešto.
 12. Kažem, nemojte se zahebavati s ovim! Nije za zahebanciju. Kao obični neurotičari to ne shvaćate, odgovarate bezveze na bilo šta.... Napisala sam adresu na koju se žena treba javiti. To sam napisala s punom odgovornošću. Nadam se, bilo kakve druge trakavice zaustavit će Notarica ključem. Naporni ste, naporna sam, a Pahuljica je u stanju u kojem jest I ima dijete!!! Ustav određuje, uostalom, da smo se svi mi GRAĐANI dužni brinuti za djecu i nemoćne. Ja to ozbiljno shvaćam. A Ustav mi i nije bio potreban, tako živim...
 13. Otvorila sam u Caffe-u topic za pljuvanje moje osobe, samo da se to ne radi u Sudskoj praksi. Javila se Pahuhljicazg s pljuvaonom. Kao, njeno sam godište a život mi nije tako u komi?!? Pa me žali...stoga. Mutno sam se sjetila da je to žena koja piše duuuuuuge postove kako joj ne daju do djeteta. Pri pretraživanju nisam našla originalni topic, samo jedan u koje se Pahuljica žesti na gđu. psihologinju. Ne znam jeste svjesni što radite, vi gospodo koji joj dajete "psihoterapiju" u njenom topicu?!? Odgovarate spremno na njene preduge postove koji su tipa dnevnika? Haaaalo, glede vaših „pravnih savjeta“, „psihoterapije“ - labilne se u stvarnom svijetu percipiraju kao "lude". Takvoj niti jedan CZSS neće dati dijete. Od takve će svekar, svekrva i ex-muž "čuvati" dijete. Žena je cijeli svoj život osmislila oko djeteta, drugo NEMA. Labilna je, sluđena jer je dijete oduzeto, a oduzeto jer je sluđena ili tko zna. U svakom slučaju, bez da se stabilizira ništa od svega. Ako Pahuljica želi dijete na primarnu skrb ili ga barem viđati - prva adresa je CENTAR ZA KRIZNA STANJA - REBRO. Tamo pričati stručnoj osobi što priča na Legalisu. Za mjesec dana može biti bolje, može se nešto promijenit. Ovo nije pravni problem i nemojte se zezati, jer je ipak dijete u pitanju.
 14. marija_1495

  Hvala Notarici.

  Daj mare ti se razumiješ u pravo kao Mare u krivi ku..., ovaj toranj. Mislim onaj u Italiji, Pizi, ili Pizzi (sa šunkom i gljivama) A Notarici ću zahvaliti kada ti onemogući pristup Legalisu. Onemogućila je vas, i nadam se da će to opet učiniti!
 15. Draga Notarice, hvala. Nakupilo se smeća po raznim rubrikama i nitko nije zaključavao teme. Ja se osobno nisam nikad našla uvrijeđenom niti sam ikoga vrijeđala. Ali ova je tema, koju ste sad s pravom zatvorili, pokazala je nešto opasno. Nadam se da ćete mi oprostiti, ali svoj ću komentar dati gdje stvarno smatram treba.
×
×
 • Napravi novi...