Jump to content

Tamara Katic

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ja sam se cula sa pravnicima iz hcit i oni su mi rekli da postoji ta mogucnost, tako da bi u tom slucaju njih konsultovala. Potrazi na netu kontakt pa vidi ima li to nekog smisla
  2. Ako me odbiju, sto pretpostavljam da ce biti slucaj, planiram da podnesem zalbu na resenje. Nznm da li ste vi razmisljali o tome, ali verujem da ako nas ima vise vece su nam sanse. Niko od nas nije podneo zahtev za drzavljanstvo bez pokrica.
  3. Nema puno mudrosti, odobren ti je zahtev, dobices drzavljanstvo. Moje pitanje je u koju grupu ljudi spadas rodjenih pre 1991 ili posle?
  4. Otac je rodjen u Sinju 1956 kao i generacije pre njega godine i poseduje domovnicu kao i srpsko drzavljanstvo. Majka je rodjena u Zemunu i poseduje samo srpsko drzavljanstvo Ja sam rodjena u Beogradu 1986 godine, da li po novom zakonu imam pravo da podnesem zahtev za drzavljanstvo i na koji clan zakona bih trebala da se pozovem u tom slucaju, sta bi mi od dokumenata bilo potrebno za dobijanje drzavljanstva? Hvala
  5. Rodjena sam u Beogradu 1986, na svim dokumentima mi je nacionalnost srpska, otac ima hrvatsko drzavljanstvo, njegovi otac i majka i ostali predci za koje ja znam su rodjeni u Hrvatskoj. Majka je rodjena u Beogradu. Vidim da se spominje novi zakon po kojem bih imala pravo na hrvatsko drzavljanstvo. Pitanje je da li bih ga mogla dobiti ako se taj zakon ne usvoji i da li mogu da racunam da cu moci dobiti drzavljanstvo ako se zakon usvoji?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija