Jump to content

ptica28

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ptica28 objavio

  1. Da sada je 160000kn kasnije ide konverzija.
  2. Mislila sam pod tim da radi kamata raste iznos, ali napisali ste da je mjerodavna samo visina glavnice za ovrhu. Hvala Vam na Vašem trudu i odgovorima. Ukoliko budem imala pitanja kontaktiram Vas. Srdačan pozdrav 😊
  3. U ovom slučaju ne postoji mogućnost za porast radi kamata, tj. da se uzima nekretnina veća od 20000€? Može li se za namirenje tog duga ovršiti oranica tj dio nje?
  4. Da najbitnije mi je da kuća ostane naša, a po tom zakonu je koliko vidim zaštićena.
  5. Mislila sam da se može mjenjati suvlasnik jer je samo predan imovinsko pravni zahtjev, a nije izrečena ovrha na nekretninu. Ali rekli ste da ne može. Što bi spadalo u tu kaznenu prijavu? Zatvorska kazna ili? Tako je, baka je plodouživatelj, a njih dvoje su suvlasnici, to se nije mjenjalo od 2014.
  6. Našla sam papir na kojem piše što je što. Znači li onda po njemu da je baka vlasnik ili su oni već vlasnici?
  7. U kojem slučaju se oni pokreću ako on nema nikakvih primanja?
  8. Ne znam kako bi drukčije došao do sredstava ako ih nema, jedina mogućnost koju vidim jesu nekretnine. Baka je valjda vlasnik dok ne umre, a tata i stric su suvlasnici tako neka shema ne znam sad točno. Baka bi umjesto suvlasnika oca prebacila njegove nekretnine na mene i sestru ( u pitanju su zemljišta i donji dio kuće) zar je to kažnjivo djelo?
  9. Poštovani, Situacija je slijedeća. Moj otac oštetio je mom stricu auto u vrijednosti 20000€. Stric je pokrenuo imovinsko pravni zahtjev, a budući da moj otac nema sredstava to znači da će sjesti na nekretnine. Može li se nekretnina prebaciti na nas djecu kako se ne bi oduzela. I gdje da odemo kako bi baka koja je vlasnik, a stric i tata koji su suvlasnici, prebacila tatinu imovinu na nas? Bila bih vam zahvalna🙏🏼
  10. Zanima me postoji li određeni rok za početak i završetak pripravničkog staža nakon završenog obrazovanja za farmaceutskog tehničara.
  11. Zanima me ako se opomena pred otkaz evidentira ako da i gdje te ako ga mogu vidjeti buduci poslodavci.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija