Jump to content

Zbunjena2322

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Zbunjena2322 objavio

  1. Sve je izvršeno legalno,kontaktirala sam ja sa tim grobljem,sve su mi objasnili,no oni kao takvi ne mogu ništa,a sama Gradska groblja odnosno uprava na Mirogojskoj,ne daje informacije bez prisutnosti bar jednog suvlasnika.
  2. Zbunjena2322

    Ukop

    Poštovanje! Prije 7 mjeseci sahranila sam sina starog 2 godine,nakon duge i teške bolesti. 5 mjeseci nakon toga,u taj isti grob položena je urna sa ostatcima ukrajinske državljanke,a o čemu ni suprug ni ja nismo unaprijed bili obaviješteni,odnosno saznali smo mjesec dana nakon polaganja te urne. Postoje 3 suvlasnika tog groba,od kojih je dvoje moralo dati potpis kod javnog bilježnika da bi se urna uopće položila u grob. S obzirom da je urna praktički na lijesu mog sina,a mi nismo pravovremeno upućeni u isto,zanima me mogu li podići sudsku tužbu sa zahtjevom da se ta urna ekshumira i makne sa djetetova lijesa?
  3. Bok! Mene zanima može li svekrva samo tako odjaviti supruga,mene i bebaca sa prebivališta,pošto kani to napraviti. Mislim,jel to moguce samo usetati u PP i odjaviti nekoga??
  4. Cemu da ostvaruje kontakt s njim,kad kontakta ionako nema s njegove strane?? Naprosto ona za njega kao da ne postoji.
  5. Poštovani! Naime,već skoro godinu dana se vučem po sudu zbog skrbi nad djetetom. Rastali smo se jer je bio nasilan. Zanima me mogu li mu oduzeti roditeljsko pravo? Dijete je vidio zadnji put prije godinu i pol,ne pita za nju,ne placa alimentaciju,ni na koji način ne sudjeluje u brizi i skrbi oko djeteta. Pokušao ju je i oteti čak,pri čemu je tada 9-mjesečno dijete pretrpjelo šok,pošto ga praktički ne poznaje. Prosla sam vec xy neodrzanih parnica jer se ne pojavljuje,a sutkinja bez njega ne može donijeti odluku. Najgore je sto malenu ne mogu upisati u vrtic bez njegova odobrenja,zakinuo ju je i za dječji doplatak već 2 i pol godine. Pomozite molim vas
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija