Jump to content

mali_od_batina

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da, vecinom talijani! Alfa Romeo 145 1.6 103KS mislim da je i Suzuki Swift GTi imao 103 KS
  2. Jedno brzo pitanje! Naime, cujem kako novopecenim vozacima nije dopusteno upravljati vozilom jacem od 102 konjske snage. Da li cu imati problema ako me zaustavi policija i vidi u prometnoj da moj auto ima 103 konja? Iako sumnjam da ce se naci takav genijalac da me proganja zbog konja viska zanima me kako je to u praksi. Hvala!
  3. Ne znam. Tu na forumu najvise citam o prepucavanjima oko Splita, Zagreba i Rijeke. Stvarno se moze vidjeti raznih egzoticnih prostota ,a razina omalovazavanja je na svojem vrhuncu. Dajte se ljudi saberite! Usporedivati se sa drugim osobama meni nikad nije imalo smisla, jer nismo svi isti. Nekima je teze, nekima lakse, ali ne isplati se zbog toga biti ljubomoran. Eto, nadam se da cu i ja upisati pravo ,ali za moj uspjeh ili neuspjeh necu moci kriviti nikoga drugoga osim sebe.
  4. Znaci, svi ste u nekom trenutku pozalili sto ste uopce prismrdili pravu?
  5. Ne brini Sizife. I kod foruma sto se ticu ostalih fakulteta nisu mi bili bas naklonjeni
  6. Pozdrav! Evo trenutno sam maturant u jednoj strukovnoj skoli i sada se pred mene postavlja pitanje nastavka obrazovanja posto nije izgledno da cu moci naci posao u tehnickoj struci. Izmedju nekoliko fakulteta zanimam se i za pravni (u zagrebu) .Pa ako biste bili tako dobri da mi date neke osnovne informacije o fakultetu? Koliko ih se uspije upisati svake godine? Koliko ih otprilike zavrsi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija