Jump to content

Maraton1990

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Maraton1990 objavio

  1. Ovlašteni geodeta je napravio elaborat, napravljeno je upisivanje u Katastar i uvedeno u ZK, sve je išlo preko nadležnog suda. U ZK je napomena da nije priložena uporaba dozvola. Parcela je u naravi bila šuma sada je dvorište sa kućom. Kuća je ustvari stambeni kontenjer na betonskoj ploči. Katastar je dodijelio i kućni broj. Dali je sad malo jasnije za lakši odgovor
  2. Ako je objekat 24m2 upisan i ucrtan u katastru I uveden U ZK uz napomenu da nije priložena uporaba dozvola, dali podliježe eventualnom uklanjanju. Objekat je sagrađen na poljoprivrednim zemljištu 2019, te se sada zemljište vodi kao dvorište.
  3. Molim odgovor ,koji je postupak i mogućnost dodjele kućnog broja od strane katastarskog ureda na mobilnu kućicu koja je postavljena na vikend zemljištu. Navedena kućica nalazi se u vikend naselju sa legaliziranim objektima i mobilnim kućicama koji imaju brojeve.
  4. Gradnja roštilja od kamena i sjenice na parceli koja je u katastru uvedena kao šuma. Parcela je u potpunosti očiščena, tako da nema opasnosti od požara. Kako zakon gleda na to.
  5. Da napomenem u blizini moje parcele dosta je objekata legalizirao i imaju septičku jamu. Istina da to nije građevinska zona, ali je na svakoj parceli priključak za vodu. Konkretno moja parcela je u katastru navedena kao šuma, a 50m od mene je parcela uknjižena kao dvorište sa vikendicom i kućnim brojem.
  6. Posjedujem ograđenu šumsku parcelu od 400m2, pa me zanima postavljanje septičke jame na njoj.U bližoj budučnosti mislim postaviti mobilnu kućici na parceli bez čvrsth temelja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija