Jump to content

Maraton1990

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Maraton1990 objavio

  1. prije 3 sati , Maraton1990 je napisao:

    Nema građevinske dozvole 

    Ovlašteni geodeta je napravio elaborat, napravljeno je upisivanje u Katastar i uvedeno u ZK, sve je išlo preko nadležnog suda. U ZK je napomena da nije priložena uporaba dozvola. Parcela je u naravi bila šuma sada je dvorište sa kućom. Kuća je ustvari stambeni kontenjer na betonskoj ploči. Katastar je dodijelio i kućni broj. Dali je sad malo jasnije za lakši odgovor 

  2. Molim odgovor ,koji je postupak i mogućnost dodjele kućnog broja od strane katastarskog ureda na mobilnu kućicu koja je postavljena na vikend zemljištu. Navedena kućica nalazi se u vikend naselju sa legaliziranim objektima i mobilnim kućicama koji imaju brojeve.

  3. prije 7 sati , Spitfire je napisao:

    Vjerovatno da na takovom mjestu ne bi bila dozvoljena gradnja (bez obzira je li to u biti spada pod šumu za koju je propisana najmanja površina od 0.1 ha), jer iako septička kao takova (do 27m3 ukupne zapremine) spada u radove za koje nije potrebna ni dozvola a niti projekt, ne mogu se takovi radovi izvoditi ako je to zabranjeno ili na drugi način protivno prostornom planu. 

    Da napomenem u blizini moje parcele dosta je objekata legalizirao i imaju septičku jamu. Istina da to nije građevinska zona, ali je na svakoj parceli priključak za vodu. Konkretno moja parcela je u katastru navedena kao šuma, a 50m od mene je parcela uknjižena kao dvorište sa vikendicom i kućnim brojem. 

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija