Jump to content

Goc81zgb

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Goc81zgb objavio

  1. Kako ona kaze,nema mogućnosti...
  2. Dobar dan,bili smo na ostavinskoj raspravi pomajka i ja,poslije smrti mog oca,oni su bili vlasnici nekretnine po pola,on je oporučno ostavio svoju polovicu njoj...ja sada zadrzavam pravo na nuzni dio koji iznosi 1/8 nekretnine...pomajka ne zeli,nece,ne moze isplatiti moju osminu....da li je moguce to rijesiti razvrgnucem zajednice i nekako je natjerati da me isplati?
  3. Ma taj dio mi je jasan,nego pitam ako je dug cca 100000 kn,da li dug dijelimo na pola ili sam ja dužan 1/8 od te cifre?
  4. Lp...pitanje...nasljedio sam nužni dio od 1/8 nekretnine...nasljednici smo pomajka i ja..otac je bio sudužnik za hipoteku na taj stan...zanima me...dali odgovaram za 1/8 dugova ili sa pomajkom po pola..hvala unaprijed
  5. Ako sam dobro shvatio,netko bi meni trebao isplatiti pola vrijednosti od polovice nekretnine,tko određuje taj iznos i da li postoji neki vremenski rok za to?....znam da sam možda vec dosadan,ali ne bi htio da ostanem oštećen kada je već takva situacija..unaprijed hvala.
  6. Zanima me samo kako se dijeli ta nekretnina?
  7. Mislim da je svatko radio zasebno,ali istog sadrzaja.. Radi se o nekretnini...
  8. Lijep pozdrav....otac je umro prije nekih mjesec dana,ja sam jedinac...zivio je ozenjen sa zenom koja ima dvoje djece iz prvog braka..moja bioloska majka je umrla dok sam ja imao nekih 14 godina...napravili su oporuku gdje pise da tko od njih prvi umre,ostavlja ovom drugome...dobili smo poziv za ostavinsku i zanima me na sta i da li imam pravo na nesto...unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija