Jump to content

trokut

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O trokut

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Pozdrav, trenutno sam zaposlen u jednoj firmi kao Team Leader. Na ovu sam poziciju dosao tek nedavno i dodijeljen mi je team od 3 ljudi. Jedna me od te 3 osobe je nakon jedne medusobne prepirke efektivno pocela "ne podnositi". Prepirka je bila oko pre velikih pauzi (odlazak na kave od sat i po dva, odlazak na rucak od sat, sat i po i sl). Nakon te prepirke ta je osoba pocela javno i pred svima podrijevat moj autoritet, obracat mi se na neprimjeren nacin i cak je sa kolegom iz drugog tima pocela o meni pricat negativno i dogovarat prelazak u drugi tim (bez da je ista receno ikome kome je trebalo bit receno). Mene zanima koji su valjani razlozi za otkaz, ako ta osoba svoje dnevne zadatke ispunjava vise-manje uspjesno, ali se jednostavno ne uklapa u tim i nije poslusna te podrijeva atmosferu u timu. Unaprijed hvala
 2. Jasno, da....ali ako odemo kod njihovog nadređenog i rečemo da tražimo izuzimanje otisaka prstiju i da ih na taj nacin pokusamo uvjerit? Kakva je uopce procedura kod takvog zahtjeva? Dakle za geldanjem otisaka prstiju
 3. Hvala @Ruby_Danderfluff na brzom odgovoru. Sutkinja je rekla da je moze osloboditi jedino ako dodu policajci i potvrde našu priču. Dva su ročišta već održana i oni se nisu pojavili ni na jednom od njih. Ona je studentica medicine i strah nas je kako bi to moglo utjecati na njenu buducnost. Mene zanima može li se išta napraviti odlaskom kod tih policajaca? Vrijedi li ista da dodem i kazem imate krivu osobu, to je zapravo bilo moje i sl.
 4. Pozdrav svima, prosle godine u 10. mjesec cura i ja smo bili vanka. U jednom smo trenutku izasli iz kluba kraj jednog skladišta da bismo konzumirali kokain. Prije nego li smo ista poceli, dosla je policija i ja sam kesicu sa 0,4 bacio na pod. Policajac me nije vidio kako bacam ali je svjetiljkom osvijetlio pod i vidio kesicu. Pitao je cije je to, na sta sam ja inicijalno rekao da ne znam, ali nakon nekog vremena "pregovaranja" sam rekao da je moje. I tu sad pocinje problem. Ja kod sebe nisam imao osobnu iskaznicu i policajci su rekli da ce me netko trebati doci identificirati (to je bilo u Rijeci, a ja sam iz Splita). Nakon toga je cura rekla da je to njeno i odveli su je u postaju te napisali prekrsajnu prijavu. Na sudu je vec bila dva puta. Prvi put sama gdje je rekla sutkinji sto se zapravo dogodilo. Drugi put sam dosao i ja s njom i ispricao sutkniji da je to bilo moje i da ona s tim nije imala veze. Sutkinja je vjerovala nasoj prici ali je rekla da ce tesko optuzni prijedlog pasti jer se vjeruje onome sto pise u zapisniku. Mene zanima sto mozemo uciniti? Ideja nam je bila otici kod tih policajaca i pitati ih da odbace optuznicu protiv nje i dignu je protiv mene. Ne znam kakva je praksa oko toga, ali ja sam sutkniji priznao krivicu i spreman sam napismeno to dostaviti kome god treba, Bojim se da ce cura na kraju zavrsiti sa prijavom a da to ne zasluzuje. Cak smo mislii traziti da se izuzmu otisci prstiju sa kesice, s obzirom da ona tu kesicu nikad nije takla. Iskreno vas molim za savjete i pomoc i unaprijed hvala!
 5. Poštovani, imam 27 godina i zaposlen sam. Kao maloljetnik uhvacen sam sa 0,2g marihuane i za to sam dobio 3 mjeseca kontrole urina + opomenu. Par godina nakon (mladi punoljetnik) uhvacen sam sa 3g amfetamina i tu sam dobio godinu dana zatvora uvjetno i 2000kn kazne (+sudske troskove). Od toga je prošlo 5+ godina i mislim da je do sada nastupila rehabilitacija. Nedavno sam (prije pola godine) uhvacen sa 0,3 g kokaina. Tada kod sebe nisam imao osobnu i zbog toga je moja cura rekla da je to njeno. Danas je bila na sudu i tamo rekla kako to nije bilo njeno nego od njenog dečka (vjerojatno ce me zvati na sud zbog toga gdje mislim priznat sve i pokajat se). Međutim, u međuvremenu sam uhvacen i sa 1,4g gljiva (u drugom gradu). Mene zanimaju sljedece stvari: 1) s obzirom da sam recidivist, postoji li mogucnost odlaska u zatvor? 2) mogu li reci da sam nekaznjavan, s obzirom da je ovo sve do sad bilo po prekršajnom zakonu? 3) hoce li na presudu utjecat činjenica da ce se potencijalno istovremeno vodit dva postupka protiv mene (ali u nadleznosti razlicitih sudova) 4) kakav ishod mogu ocekivati s obzirom na cijeli kontekst?
×
×
 • Napravi novi...