Jump to content

Neznalci

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ma naravno da se naplaćuje i da se zakoni trebaju poštivati, kad se gleda tako crno-bijelo, kriva sam, ima dokaze i plati. Istina je nešto drugačija; djelatnici pauka su taj dan imali sreće, ja ne. Imali su muda nakačiti mi tu kaznu jer ih ja nemam, jer nisam znala što izvodi s tim metalnim čudom, čemu to služi i iako sam se na tipa 3 minute zaustavila na prilazu u parking, nisam nikoga ometala u prometu, ni ugrozila, iako sam cijelo vrijeme bila pored auta, on je u mojoj prisutnosti sve to napravio da mi se nije ni obratio, ni upozorio, ni pitao, ni rekao išta, lijepo napravio slikicu i poslao kaznu doma! Ne djeluje li to malo kao namještanje kazne? Ja sam u svemu tome budala jer mi ni na tren nije palo na pamet da netko može biti takvo smeće od čovjeka da to napravi! A da stvar bude još bolja- oni su sa svojim paukom stajali na cesti i ometali promet, mudrijaši su si tamo našli spot i love laku robu... To me smeta u našom sistemu, što nema pravde i što si kriv i kada nisi kriv! Što ti tako neka budala može nakačiti kaznu jer su zakoni tako posloženi. Nije mi problem platiti, ali što plaćam? Svoju gluposti i tuđu snalažljivost kako napraviti posao bez da mrdne s mjesta! Ma da, za to mu se i treba platiti što je osmislio kako zaraditi, a da ne radi! Balkan rules!
  2. Nisu postavili ništa na kotač, samo su uz lijevi prednji kotač prislonili nešto metalno što sliči stalku za bicikle-- prvi put sam vidjela tako nešto, nisam uopće imala pojma o čemu je riječ?! Dakle, nema mi smisla nikakve žalbe ,t užbe? Platiti moram, a kada platim onda mi se više nema smisla žaliti? Mogu jedino ići na privatnu tužbu- a kome se to da? Najjednostavnije je platiti i u što skorije vrijeme iseliti odavde što dalje!
  3. Vidim da nas ima dosta sa istim problemom! Očito je da su djelatnicima "pauka" dane ovlasti koje oni koriste da na što lakši način "odrade" dnevnu kvotu! Meni se dogodila slična situacija kao i Adam123; platila sam kaznu od 150kn za nepropisno zaustavljanje samo da se ne vučem po sudovima, a sada mi je stigla i kazna za "pokušaj premještanja vozila" koja je krajnji apsurd- dakle pauk je tamo već bio zbog drugog auta, a na moj se nakačio jer zašto ne, savršena prilika da na brzinu ispuni dnevnu normu. Oni su iskoristili trenutak moje nepažnje i moje neznanje o njihovim radnjama te snimili moje zaustavljanje kao nepropisno.. doslovno su uređaj sa auta ispred mene stavili uz moj auto, dok sam ja bila uz vozilo i bez ikakvog upozorenja nabili te kazne, u roku od 3 minute sve odradili. S tim da iako sam bila uz auto, ni u jednom trenutku mi se djelatnik pauka nije obratio, nije me upozorio da bi mogla biti u prekršaju, nije mi reko da mi je ispisao kaznu, a kamoli da mi je kaznu uručio! Stigla je na kućnu adresu za par dana.T Tkoprovjerava vjerodostojnost tih kazni od djelatnika? Očito je da pikiraju na "slabiju populaciju" i vozila sa stranim reg.oznakama jer se ljudima ne da zezati... U slučaju da ne platim tu kaznu od 250kn za "pokušaj premještanja vozila" (dok sam ja uz njega, a djelatnica pauka glume da me ne vide) i da mi ovrše račun, kako i stoji ispod uplatnice - da nemam pravo žalbe, a ukoliko ne platim da će napraviti ovrhu- zar je to stvarno moguće?!?! Ja sam u totalnom šoku!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija