Jump to content

Ukrotitelj16

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Ukrotitelj16

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. A što bi bilo najbolje reći sucu kada pita od kud mi tih 5g? Pošto iskreno ni ja ne znam od kud je došlo, na meni je pao red da nosim i spletom veoma cudnih okolnosti se sve ovo desilo, jel bi bilo pametno uopće spominjati imena prijatelja koji su u ovome? Ne zelim jos i njihove zivote zakomplicirati.
 2. Okej, uredu, a novčana kazna? Postoji mogućnost za nju i hoće li je biti uopće? Ako da koji iznos odprilike.
 3. A koliko bi to sve trebalo trajati? Znači neću biti poslan na liječenje i testiranja kako su mi rekli u postaji? I kako će odprilike izgledati taj cijeli sudski postupak?
 4. Bok, u petak sam išao na izlet sa školom, polazak je bio u ponoć, a odlučio sam ići s 2 prijatelja na kavu prije(jedan je vozač i išli smo autom) i tako simtetamte, kod škole je malo uža cesta ali se dva auta mogu mimoići (ograničenje 40 vjv) i ima zavoj, prijatelj je dao malo više gasa i skoro se zaletio u policiju, naravno nakon čega su oni čim su se okrenuli upalili rotirku i zaustavili nas. Tražili su dokumente i započeli s pretresom, prvo vozač pa suvozač i onda ja (meni je trava bila u ali foliji u torbi sa robom za izlet koju smo nas 6 iz razreda dali novce i kupili, koja je bila u bunk
×
×
 • Napravi novi...