Jump to content

daisyflower

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je daisyflower objavio

  1. Pozdrav, molim Vas za informaciju, naime nakon smrti člana obitelji u nasljedstvo sam dobila nekretninu koja je još u otplati u ratama (koje je otplaćivala preminula osoba). Taj stan je još i naslijedila moja sestra tj. ona traži nužni dio. Kako ja nemam mogućnosti otkupiti njen dio, da li je uopće moguće da dođe do razvrgnuća budući da stan nije do kraja otplaćen i zapravo nije u bio vlasništvu preminule osobe?
  2. Pozdrav, u veljači 2020 godine će biti 2 godine otkako mi je doneseno Rješenje o otvaranju i zaključenju postupka stečaja potrošača. No to Rješenje još uvijek nije pravomoćno, ali sada vidim da je 11/2019 godine doneseno Rješenje - presignacija spisa. Da li to može značiti da će Rješenje uskoro postati pravomoćno? Pretpostavljam da ove 2 godine ništa ne znače, odnosno da rok od 5 godina provjere počinje teći tek kada Rješenje postane pravomoćno?
  3. Ja sam otvorila stečaj potrošača, a sestra i ja smo nasljednici.
  4. Pozdrav, Stečaj potrošača je otvoren prije godinu dana, no tutor se do danas nije javio. U međuvremenu je naslijeđena imovina ( nekretnina koja još nije do kraja otplaćena i kamate na to), nekretnina koja je uredna, te minus na tekućem računu. Sestra traži nužni dio. Da li je itko upoznat, budući da je otvoren stečaj, kako ide naplata tih dugova? Da li član obitelji naslijeđuje i sve gore navedene dugove? Što može biti ako dugovi veći od vrijednosti nužnog dijela?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija