Jump to content

Milan32762

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Milan32762 objavio

  1. Pozdrav, ja sam imao razgovor 01.03 ove godine u Osjeku, isto je proslo 5 meseci. Na moj upit odgovoreno je da je slucaj i dalje u toku.
  2. Ako me dobro secanje sluzi (mozda gresim) primaju pozive od 12h do 13h za narucivanje. Probajte zvati u tom periodu, a broj je isti sa njihove web stranice.
  3. Nisam sve, izgubio sam 7 meseci dok nisam dobio sledeci razgovor i sad opet cekam resenje.
  4. Meni isto nije dostavljen poziv za razgovor iz istog konzulata prosle godine.
  5. Po mom iskustvu zavisi kakvu vrstu nadopune imate i gde ste predali zahtev. Ako je nadopuna dokumenata a predali ste preko konzulata, onda vam posalju pismo da dostavite u konzulat trazena dokumenta. Ako je nadopuna usmena, mene su u tom slucaju zvali licno u policijsku postaju u hrvatskoj.
  6. Ako vam je jedan od roditelja ili oba roditelja bili Hr drzavljanin u trenutku vaseg rodjenja onda Clanak 5. Stavka 2. Zakona o Hr drzavljanstvu. Postupak Utvrdjivanje Hr drzavljanstva. Pise vam sve u linku, rok za predaju je 31 dec 2021, do tada vazi novi zakon. Srecno! https://mup.gov.hr/UserDocsImages/4748
  7. Pozdrav, Ako je nekome od pomoci, cisto radi informacije. Moja sestra je predala za Hr drzavljanstvo prosle godine u Septembru preko Cl. 5 St. 2 povodom jednog roditelja i dobila je drzavljanstvo krajem proslog meseca. Tako da ima nade i za sve nas koji jos cekamo, ukljucujuci i mene. Srecno svima.
  8. Ja sam predao pocektom jula 2020, nadam se da ce biti do kraja godine neka informacija. Mozda su oni predali povodom oba roditelja Hr. drzavljana, pise na stranici mup-a da se onda zahtev brze obradjuje.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija