Jump to content

Milan32762

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Milan32762 objavio

  1. prije 3 sati , Tsubasa je napisao:

    Pozdrav svima,evo prošlo je već 5 mjeseci od razgovora u Bjelovaru gdje su mi rekli daću najvjerovatnije dobiti drzavljanstvo. Međutim,još ništa... Kakva su iskustva ovih što su dobili drzavljanstvo,koliko ste čekali nakon tog finalnog ragovora?

    Pozdrav, ja sam imao razgovor 01.03 ove godine u Osjeku, isto je proslo 5 meseci. Na moj upit odgovoreno je da je slucaj i dalje u toku.

  2. prije 36 minuta, Grabovac03 je napisao:

    Pozdrav, zanima me gdje zovu na dopunu u ministarstvo uprave ili ministarstvo unutrasnjih poslova? Hvala

    Po mom iskustvu zavisi kakvu vrstu nadopune imate i gde ste predali zahtev. Ako je nadopuna dokumenata a predali ste preko konzulata, onda vam posalju pismo da dostavite u konzulat trazena dokumenta. Ako je nadopuna usmena, mene su u tom slucaju zvali licno u policijsku postaju u hrvatskoj. 

  3. prije 1 sat, pedjas je napisao:

    Koja dokumenta je potrebno predati za stjecanje hrvatskog državljanstva po porijeklu?. Roditelji su mi hrvatski državljani, a ja sam rođen 1995 u Beogradu i nisam upisan u knjigu rođen u Hrvatskoj.

     

    Ako vam je jedan od roditelja ili oba roditelja bili Hr drzavljanin u trenutku vaseg rodjenja onda Clanak 5. Stavka 2. Zakona o Hr drzavljanstvu. Postupak Utvrdjivanje Hr drzavljanstva. Pise vam sve u linku, rok za predaju je 31 dec 2021, do tada vazi novi zakon. Srecno!

    https://mup.gov.hr/UserDocsImages/4748

  4. prije 2 sati , Tea.96 je napisao:

    Znam 3 momka da su dobili u novembru, a aplicirali u Banjaluci u februaru 2020-e po novom zakonu 🙂 ja i dalje čekam, aplicirala sam u Beču prošlog januara. Nadam se da će biti uskoro, i tebi i meni!

    Ja sam predao pocektom jula 2020, nadam se da ce biti do kraja godine neka informacija. Mozda su oni predali povodom oba roditelja Hr. drzavljana, pise na stranici mup-a da se onda zahtev brze obradjuje.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija