Jump to content

upitnik888

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Trenutačno sam zaposlena na neodređeno, no isto tako koristim rodiljni dopust. Za vrijeme rodiljnog dopusta našla sam novi posao i dogovorila uvjete. Planirani početak rada je za cca 30 dana. Što mi je činiti sa trenutačnim poslodavcem? Mogu li npr. danas prekinut rodiljni, sutra se vratit na posao i dat otkaz? Odradit mjesec dana otkaznog roka što će vjerovatno zahtijevat? Može li me trenutačni poslodavac nekako spriječiti da kroz 30 dana pređem kod novog?
  2. Pozdrav, zanima me otvaranje paušalnog obrta za vjenčanja. Dakle izrada, iznajmljivanje i prodaja, dekoracija, cvijeća, pozivnica...itd? Koja djelatnost bi odgovarala tome ,te da li je to moguće? Da se obrt bavi većim brojem djelatnosti? Da li je potrebna neka usko specijalirizana kvalifikacija za takvo nešto?
  3. Pozdrav, zanima me mogu li otvoriti paušalni obrt prije porodiljnog te nastaviti raditi u njemu za vrijeme porodiljnog? Smijem/primam li i dalje u tom slučaju naknadu za porodiljni? Inače sam stalno zaposlena osoba u jednoj firmi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija