Jump to content

zagreb222

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O zagreb222

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Samo još jedno pitanje. Nakon što platim kaznu i troškove utvrđivanja prekršaja, trebam li dostaviti dokaz o plaćanju i ako da na koji točno način?
 2. Hvala na odgovorima, Lijep pozdrav
 3. Ispricavam se na gnjavazi ali samo da razjasnimo jos jednom jer me zanimaju obje evidencije. Postoji prekrsajna evidencija i ta "interna" policijska evidencija. Ako kaznu platim u 8 dana onda mi se prekrsaj ne upisuje u prekrsajnu evidenciju i hipotetski mogu iduci put (kojeg nece biti) reci da mi je to prvi put i da nikad nisam kaznjavan (na sudu ili bilo gdje drugdje gdje bi to moglo biti relevantno)? Za "internu" evidenciju razumijem da se ne brise nikad i o njoj ovisi ucestalo pretrazivanje.
 4. Istina, troskovi postupka su 500 kuna, krivo sam skuzio. Jeste li sigurni da ne ulazi u prekrsajnu evidenciju u tom slucaju jer koliko vidim po Prekrsajnom zakonu to je moguce samo za kazne do 2000 kuna koje se u dobrovoljnom roku podmire.
 5. Pozdrav, dobio sam kaznu od 5000 kuna za 2 "jointa" i 500 kuna za oduzimanje predmeta. Zanima me koje su posljedice ako platim 2/3 od 5000 kuna + 500 kuna za oduzimanje predmeta. Koliko dugo mi ostaje prekršaj u evidenciji i mogu li imati ikakvih dodatnih nefinancijskih posljedica u daljnjem životu? Hoću li redovito imati neugodnosti pri prelasku granice ili kretanju autom u smislu pretraživanja vozila? Ovo mi je prvi put ali ne mogu dopustiti da mi doma dođe poziv na sud pa se neću ni žaliti, platit ću i završiti s tom pričom. Hvala unaprijed na odgovorima.
×
×
 • Napravi novi...