Jump to content

Veci

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

218 pregleda profila
  1. Pozdrav svima! Zainteresirana sam za posao tajnice u odvjetnickom uredu, pa me zanima što mi sve može pomoći da bih uspjela i što je potrebno znati i na što da obratim pozornost. Također ako netko zna kako se plaće kreću, bila bih zahvalna. Što se mene tiče, završila sam gimnaziju, pričam engleski jezik, studiram ekonomiju trenutno. Imam iskustva u rokovođenju ugostiteljskim objektom i hostelom te trenutno radim kao disponent za stranu firmu. Također rad na računalu, papirologija, vođenje pomocnih knjiga, dobro mi je poznato. Pravo me oduvijek zanimalo, može se reći da se donekle razumijem na laički način. Hvala puno!
  2. Hoće li kakvu ulogu igrati to što nije bio vođa organizacije i to što je kod njega nađena najmanja kolicina droge (marihuana/speed), te što kao ostali nije imao nikakav neopravdan novac te nije kupovao ništa (ciljam na to da se ne pretpostavlja da je imao vece zarade). ?Takoder ima odredenu psihicku bolest (ptsp). Danas sam saznala da su u istražnom zbog svjedoka. Ostatak situacije je jasan. Tako da mislim da je logično (barem meni kao laiku) da će u istražnom ostati sve do suđenja. Hvala na odgovoru!
  3. Pozdrav svima! Ovako, supruga sam čovjeka koji je sudjelovao u organiziranom kriminalu lanca droge. Da ne duljim, sve informacije koje sama znam moguce je naci na internetu jer su svi portali danas objavili. Mene zanima kako ce sad ici taj postupak? Uhicen je vec 3 dana, dodjeljivanje odvjetnika jos je u toku, a trenutno je u istraznom zatvoru. Takoder u pretresu su pronađene manje kolicine droga te se radi o 'laksima'. Hoce li ga pustiti nakon 30 dana istraznog, te koje su okvirne kazne za tako nesto? (Dr.put je uhicen zbog slicnog kaznenog djela). Takoder me zanima mozemo li mi odluciti da ide na neku rehabilitaciju ili nesto, buduci da sam osobno uvjerena da je ovisnik. Takoder, zanima me od koga mogu saznati vise informacija o slucaju? Takoder me zanima, mogu li uzeti djevojacko prezime svoje majke dok ne odlucim sto cu dalje, u slucaju ako budu imena navedena da se maknem iz centra price? Hvala puno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija