Jump to content

Shelly

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Shelly objavio

  1. Na ugovoru pise ugovor na odredjeno vrijeme i da traje od 7.8. Do 7.9.
  2. Na ugovoru pise od 7.8 do 7.9. da ide ugovor. To je probni rad. Na ugovoru pise Ugovor na odredjeno vrijeme. Mjesec dana. Imam otkazni rok od 2 tjedna ali mislim da se on racuna samo ukoliko ja odlucim otici prije tog 7.9. 2019... ja bih sve odradila zajucno sa tim 7.9. Moram li kakav otkazni rok imat, ili obavijestit ih puno ranije da ne namjeravam ostati u firmi?
  3. Na ugovoru pise od 7.8 do 7.9. da ide ugovor. To je probni rad. Na ugovoru pise Ugovor na odredjeno vrijeme. Mjesec dana. Imam otkazni rok od 2 tjedna ali mislim da se on racuna samo ukoliko ja odlucim otici prije tog 7.9. 2019... ja bih sve odradila zajucno sa tim 7.9. Moram li kakav otkazni rok imat, ili obavijestit ih puno ranije da ne namjeravam ostati u firmi?
  4. Na novom poslu radim na probnom roku od mjesec dana. U ugovoru o radu mi pise da je otkazni rok dva tjedna. Meni taj ugovor ovako i onak o istjece za dva tjedna i zaista ne zelim vise raditi tamo. Dali je dovoljno ne potpisati ugovor na odredjeno kad prodje probni rok ili imam kakvu obavezu prema poslodavcu da ostanem na radnom mjestu dok on ne nadje novog radnika? Meni logika nalaze da me oni ne mogu pravno gledano zadrzati dulje od 7.9. kada mi istjece probni rok. Ja ako nista novo ne potpisem pravno sam slobodna od tog datuma? Znam da mozda Nije korektno ne javiti nista ranije poslodavcu ali atmosfera je toksicna i ne zelim im najaviti ranije da ne racunaju na mene jer se bojim da ce mi zakinuti od place s cime se prijete za svaku sitnicu... Hvala na pomoci
  5. Zarucena sam za marokanskog drzavljana. Zeljeli bismo se ozeniti u RH. On bi dosao sa turistickom vizom i nakon spajanja braka bi u policijskoj postaji zatrazio privremeni boravak na temelju spajanja s obitelji. Nasla sam u zakonu o strancima da on to moze napraviti medjutim bojim se da nesto nisam dobro shvatila... bitno mi je jer stvarno nemamo dovoljna sredstva da se on ponovno vraca u maroko i zatrazi od tamo privremeni boravak. Nadalje, sto on tocno sve mora priloziti zahtjevu za privremeni boravak?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija