Jump to content

Kristijann

Korisnik
 • Broj objava

  8
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Kristijann

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Imam li pravo uvid (razgledavat)u spis u prekrsajnom postupku? Postupak se vodi zbog prometnog prekršaja. Kome se mogu obratit da odem uvid u spis,rasprava mi je zakazana ta deset dana. Ja sam okrivljeni. na pozivu mi nepiše da imam pravo a nit otklanja tu mogucnost.
 2. Napisi im dopis da je potrazivanje otislo u zastaru i da trazis obustavu potrazivanja, tog duga kojeg ne ptiznajes obavezno naglasi da nepriznajes. ako ti neidgovore na taj dopis o zastari to je to.. onda se javi za 45 dana od kad si im poslao ,na privat kome ces se obratit pa ce odgovorit..
 3. Budimo realni da su te htjeli odnosno imali zakonske osnovne bi te blokirari.. moj savijet napisi im dopis vezano za dugovanje koje imas prema njima koje nepriznajes,da molis radi bezobraznog i neodgovornog ponasanja djelatnica da te vise ne zovu a da za sve upite molis da ti se obrate pisanim putem na adresu tu najnoviju.. i posalji kopiju osobne. obavezno sa preporuceno i povratnicom. Na kraju napisi ukoliko budes i dalje primao pozive (uznemiravanje) da ces bit primoren obratit se nadleznim institucijama. Dug je u zastari a oni su uporni oce da priznas dug
 4. Mene su zvali i matrix i onaj drugi b2kapital,poslao sam im dopis da me ne zovu jer ne zelim takav nacin komunikacije jer uz to su djelatnice bezobrazne i neodgojene te bez imalo pravnog znanja. Zovu te samo s jednim ciljem a to je da priznas dug (razgovor se snima i obavijesten si) ili jos bolje da nesto uplatis bar sitno kako bi se to pravno gledalo da priznajes dug i tada se pozdravi sa zastarom duga iako je mozda i nastupila zastara, kad uplatis nesto tada idu na finu i nece te vise ni zvat..svoje su postigli.. otkupili su dugove u zastari i sada traze i nagovaraju na uplatu s
 5. Vip odnosno a1 blokirao mi je racun ,ali bez ikakve obavijesti,nikakva pošta mi nije dolazila. dug ne priznajem ,(duga priča) ali me zanima jel oni to smiju? navodno je dug od 2005-2007 godine a na temelju ovrsnog rijesenja iz 2012 godine. zanima me mogu li trazit od fine da mi odblokira racun? Nitko me nije obavijestio?
 6. Jedna bitna napomena.. naveo si da si sada u inozemstvu preporucujem ti da primas pozive (ukucani) i da se odazoves na rasprave jer ukoliko ignoriras izdat ce ti tjeralicui bit ces u zatvoru do 30 dana. to što si na radu u inozemstvu nije opravdanje za nedolazak na sud ,mozda i je ali onda obavijesti sud prije rasprave da se nalazis u inozemstvu.
 7. Mislim da neče iči na kazneni postupak,ali ja to samo mislim po mojem saznanju, iskustvu. Jer bitno je da nije veča količina primjer vise od cca 10-15 grama i nema vage. Da su ti kojem slučajem našli vagu automatski (večina slucajeva)bi odgovaro kazneno.. inače za drogu njezinu preprodaju i prodaju u zadnjih godina idu isključivo mjere pračenja pa onda uhočenja.. skoro pa sto posto sam uvjeren da je to to.. prekršajno češ odgovarat,ali njima je bitno da te sad imaju u dosjeu stoga pokušaj u budučnosti da se odmaknes od konzumacije kao i od prodaje,preprodaje i tzv: “sređiva
 8. Zanima me di mogu kupiti podzakonske akte ,pravilnike od zakona: kz-a,zkp-a zikz-a ... uglavnom od kaznenog postupka. Trazio sam u NN nikad čuli na internetu nema svih..
×
×
 • Napravi novi...