Jump to content

Serafinus

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, trebao bih Vaš savjet.Događaj ide ovako: Prije 3 dana tokom šetnje sa djetetom (1.5g) u kolicima prolazeći kraj jednog kafića, poznanik pod utjecajem alkohola me napao i nekoliko puta udario šakom u predjelu oka.Ja sam zatim otišao na policiju to prijaviti te u bolnicu ustanoviti ozljede.Klasificirane su kao S02.4 - Prijelom jagodične kosti i kosti gornje čeljusti te fraktura vrška nosne kosti lijevo s pomakom,sa istima sam se vratio u postaju te je sve zabilježeno i rečeno mi je da ću biti pozvan na daljnje postupanje. E sad ovako,ja sam nekako kontaktiran od osobe koja mi je nanjela ozljede i želi me financijski namiriti sa čime se ja slažem jer se vec nakon 3 dana bolje osjećam i iskazao je kajanje. Na koji način bi to najbolje bilo riješiti pošto još nije priveden i još nismo pozvani u DO na davanje iskaza. Unaprijed hvala.
  2. Hvala Vam puno na odgovorima.
  3. Znači i makar predmet nisam iznio,te ga otuđio opet mogu biti kažnjen i da ga je netko drugi uzeo odloženog u prostorijama trgovine?hvala
  4. Serafinus

    Krađa

    Poštovani, imam pitanje u svezi krađe.Naime, jučer me je posjetila policija i obavjestila me je da sam dana ( tj. da se došlo do mene kao vlasnika auta preko video nadzora i registracije )15.09.2018. U Pevecu ukrao kupaonsku slavinu u vrijednosti cca.700 kn.Situacija je ovakva, ja sam im rekao da nisam otuđio taj predmet iz poslovnice te da sam taj dan kupio tuš i platio ga na blagajni što je sigurno vidljivo na video nadzoru, a oni su rekli da je sve uredu ali da će dati moje podatke njima pa će oni dalje postupati.Ja se sjećam tog dana i bio sam sa majkom,suprugom i djetetom te sam doista i gledao i uzeo tu slavinu misleći je možda kupiti,otvarao sam je i gledao i na kraju pošto mi se nije dalo slagati to u kutiju ostavio na drugom mjestu ali sam u konačnici vratio praznu kutiju na mjesto gdje je bila(budala).E sad sigurno se može vidjeti da ja nisam iznio predmet iz poslovnice i vjerojatno sumnjaju da sam uzeo pošto sam prčko i premještao isti.Zanima me šta bi se dalje moglo desiti? Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija