Jump to content

Znatiželji

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Znatiželji objavio

  1. Poštovani, pozdrav trebala bi mi informacije, na mom poljoprivrednom zemljištu ima 1917m2, a za gradnju poljske kućice minimalna površina zemlje mora biti 2000m2. Susjed koji je s lijeve strane želi prodati 90kvadrata(suhozidi koji prestavlja među) pa me zanima kakv je postupak za upis u zemljišnjim knjigama i kupoprodajni ugovor?
  2. Poštovani, pozdrav trebala bi mi informacije, na ima na mom poljoprivrednom zemljištu ima 1917m2, a za gradnju poljske kućice minimalna površina zemlje mora biti 2000m2. Susjed koji je s lijeve strane ne želi prodati 81kvadrat a s desne strane vlasnik je Republika Hrvatska. Pa me zanima dali postoji mogucnost kupnje zemljišta od drzave i kakva je procedura?
  3. Ijako motor nije u mom vlasništvu i ne koristim ga?
  4. Pozdrav, zanima me dali se netko mora potpisati da policija dobije nalog za pretres stana i pokretnina? (da ce pronaci drogu) da ne dužim! Pretragom su pronašli drogu 4g koja je bila u skuteru kojeg ja ne koristim i ne glasi na mene(vec mladi brat) ali je je skuter bio na nalogu? Ja sumnjam da mi je to netko podmetnuo misleci da ja vozim motor! Pa me zanima dali to moze pasi na sudu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija