Jump to content

Dilemos

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.duba-stonska.com
  1. Zanima me da li itko zna kako ostvariti koncesiju/pravo za privatnu plažu na privatnoj parceli odmah uz more?
  2. Poznat mi je zakon o hrvatska vozačka+strane registracije i carinski prekršaji. Imam pitanje na koje nisam uspio naći odgovor: Ako itko zna kakva je situacija sa rent-a-carom iz drugih država, da li je dozvoljeno to? Zahvaljujem,
  3. Katastrofa. U slicnoj sam situaciji, pa me zanima koliko su troskovi, tj koliko treba platiti odvjetnika za jedan ovakav proces.
  4. Zapisnik je napravljen i u njemu je opisana situacija, skicirana vozila i kao sudionici navedeni osoba koja me je udarila, ja i NN vozilo. Zapisnik je moje osiguranje uz zahtjev prosljedilo osiguravajucoj kuci vozila koje me je udarilo, nakon cega su se oni ocitovali da je nesrecu uzrokovalo NN vozilo te da ne snose odgovornost za stetu.
  5. Nezgoda od prije par mjeseci. Nakon naglog kocenja da bih izbjegao sudar sa NN vozilom koje je iz suprotnog smjera vrsilo nepropisno pretjecanje preko pune crte udaren sam u zadnji kraj vozila. Vozac iza mene nije blagovremeno reagirao. Procjena stete u mojoj maticnoj osig. kuci je oko 5tis.kn. Odstetni zahtjev je upucen osig.kuci vozila koje me je udarilo (razlicite kuce) da bi se oni ocitovali da njihov osiguranik nije odgovoran za nastalu stetu, tj da je odgovorna NN osoba. NN je i dalje nepoznata. Sto dalje? Nacuo sam za postupak naplate sa NN police, svaka pomoc o tome je dobrodosla... zahvaljujem.
  6. Zahvaljujem. Da li u tu kategoriju spada redoviti student, 24 godine, bez primanja.?
  7. Zna li tko iznos kamata i način primjene na iznos u slučaju sudske tužbe protiv osiguravateljske kuće auta učesnika u prometnoj nesreći poradi isplate nematerijalne štete. Od kojeg datuma se računa i koji je iznos (mjesečni, godišnji...) kamata. Zahvaljujem.
  8. Ako mi itko moze pomoci oko definicije "uzdržavano dijete" koji su uvjeti za taj status i dobne granice. kao i "dijete koje se nalazi na odgoju i skrbi kod roditelja" Zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija