Jump to content

kuhane_patate

Korisnik
 • Broj objava

  14
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O kuhane_patate

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Pozvali su mi prijatelja na ispitivanje. Sa kojim sam imao poruke neke. Jeli mu mog nešto preoručiti ili ga upozorit na nešto.
 2. Jeli mogu ja doći tamo na saslušanje i reći im da ne želim odgovarati na nikakva pitanja i otići doma? I ja mislim da nije ovo ništa ozbiljno. Imaju neke dječije poruke, ja msm da sam ja sitna riba i da se neće peglati oko mene. A ako mi daju odvjetnika ja mislim da tek tada to mogu shvatiti ozbiljno. U svakom slučaju prekršajnu prijavu sam platio.
 3. Neznam, koje opcije imam? Našli su mi poruke gdje pričam sa dva bliska prijatelja u vezi marihuane i kako me pitaju da im riješim i takve slične stvari. To je što ja znam. Ima još par poruka sa drugim ljudima sigurno. Mogu odbiti iskazivati i to neće biti upotrebljeno protiv mene?
 4. Našli su mi neke poruke o tome. Neke se mogu shvatiti dvosmisleno a neke su direktne. Hoću li se ja početi spremati na obranu?
 5. Ja se nadam da će to biti tako. Ali uostalom neshvaćam zašto bi mi oduzeli mobitel i 1600 kn koji su ustvari moji. Još uvijek me nisu zvali na drugo ispitivanje i nisu mi dali nikakve informacije o slučaju.
 6. Ja vam se javim kada dobijem nove informacije u vezi mog slučaja, za još pokoji savjet. Ako imate još nekakve informacije koje bih trebao znati slobodno napišite. U svakom slučaju hvala vam velika.
 7. I šta bi ja sad mogao napraviti, osim čekati poziv na sud.
 8. Nabavili su nalog i bila su dva svjedoka, njih je bilo petero, ženska mi je pročitala prava i pitala me jeli želiš odvjetnika. Ali me zanimaju informacije za taj mobitel. Jeli postoji rok koliko dugo mi mogu držati mobitel i jeli mogu ja uzeti one novce (1600), ako imam dokaz i svjedoke da nisu ilegalno zarađeni .
 9. Jeli ima još kakvih informacija na koje bi me mogli upozoriti?
 10. Jeli ja moram reći odakle mi marihuana? i kako da ja njih uvjerim da nisam diler nego korisnik jer svi dokazi vode tome da sam diler. A i uzeli su mi i mobitel a imam svakakve poruke na njemu kad me prijatelji pitaju da im nabavim. Jeli mogu to koristiti protiv mene. Hvala već sam pregledao forum prije nego li sam otvorio ovu temu, ali nema ništa slučno kao ovaj slučaj.
 11. dobio sam prekršajni nalog kazne 5 tisuća kuna, gdje piše da su mi zapljenili 3 pvc vrećice, kažnjavan po članku 54, stavka 3.
 12. Uhvatili su me sa marihuanom, 2 pvc vrećice u svakoj po 2 grama, oduzeli su mi mobitel i privremeno su mi ga oduzeli, našli su mi 1600 kuna i privremeno su mi ih oduzeli. Kasnije su mi našli dok su mi pretresali kuću, tj. dobrovoljno sam im dao još jedan pvc paketić gdje je bilo 2 grama trave. Ovo mi je prvi put da sam kažnjavan i imam 19 godina. Još idem u srednju školu. Jeli mi možete reći koje posljedice me mogu čekati i kako da prođem što bolje mogu. Sumljaju da preprodajem drogu. Ako vas zanima još informacija slobodno pitajte. Neznam što bih očekivao molim bez zafrkancije.
×
×
 • Napravi novi...