Jump to content

Kome

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Drote13, sivko Nakon presude na nadležnom sudu, nakon donošenja presude, npr. Kad se odredi neka mjera zabrane upravljanja vozilom..(npr. Mjesec dana zabrane)..kada ona stupa na snagu? Nakon presude suda ili kad PP pošalje obavijest da zabrana krece i kad obavijest optuženik primi na adresu?
  2. Hvala na odgovoru sivko Da li je liječnički nakon dobivanja OPN i zahtjeva za liječničkim ili se obavlja nakon ročišta na sudu?
  3. Hvala na odgovoru. Neznam na što se točno odnosi liječnički pregled I da li moram praviti novu vozačku dozvolu?
  4. Pozdrav Prije par dana zaustavljen s koncentracijom alkohola 1.61, umanjeno 1.51. Molim informaciju kolika je mjera oduzimanja vozačke i kolika je predviđena kazna? Te da li ću se morati podvrgnuti izvanrednom liječničkom pregledu? Po primitku naloga iz policije, uložiti ću prigovor uz priznanje i kajanje, želju za očitovanjem na sudu, pa me zanima na sudu kolike su šanse da mi se mjera ukine ili barem smanji s obzirom da mi je vozačka, odnosno auto od prvobitne važnosti za egzistenciju obitelji, zbog opisa posla koji svaki dan radim isključivo autom te putujem svakodnevno po zemlji? Nisam kažnjavan zadnje 4 godine, ali sličan slučaj s alkoholom se dogodio prije 6-7 godina
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija