Jump to content

Miha93

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Miha93 objavio

  1. Hvala jos jedno pitanje ima li tko iskustva s privatnim tuzbama protiv tcoma jer gdje god probam guglat na internetz nigdje nepotoji nikakav trag otakvim stvarima kao da su svi tragovi doslovno uklonjeni s neta. Isplati li se opce trositi vrijeme i novac na to?
  2. Ovako ja nisam dobio nikakvo rijesenje o ovrsi ali su mi u tcentru rekli da je pokrenuta prisilna naplata (dug je jos od 1mj). Zvao sam eos sad malo prije i oni su mi rekli da po mom oibu nemaju nista a tcom mi je dao njihov kontakt da sa njima rijesavam svoj dug????
  3. Koliko mi je jucer receno prepustili su moj dug legelnim kamatarima
  4. Hvala puno, ma necu pustit da bude pojeo vuk magare
  5. Pozdrav svima, netko je na moje ime u tcomu napravio novi pretplatnicki ugovor te preuzeo mobitel. Situaciju sam otkrio slucajno u tcentru takoder saznajuci da je cijela stvar u procesu prisilne naplate zbog duga. Prijavio sam policiji i azopu dok se ostale sluzbe prave lude na moja pitanja te na trazenje moguce pomoci. Cijela stvar se odvila u Bjelovaru dok je moje prebivaliste u Zagrebu i u zivutu nisam bio u Bjelovaru. Puno je stvari na ugovoru nelogicno... nepostoji niti jedan potpis niti jedan prilozeni dokument iz tcoma me vrte u krug i ograduju se od svega te me cijelo vrijeme preusmjeravaju na pisane prigovore. Zanima me moze li se podici kazneni postupak protiv tcoma te imali to uopce smisla? Vrlo su neprofesionalni svaki agent ima druge informacije, neki su mi se smijali preko telefona itd... unaprijeh hvala na pomoci
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija