Jump to content

Imilkoo

Korisnik
  • Broj objava

    33
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Tužan
    Imilkoo je dobio reakciju od Ivan Orgulje u Upis s ugovorom o doživotnom uzdržavanju   
    Poz svima
     
    Već sam pisao o ovoj temi...pa evo opet o jednoj situaciju koju imam i koja nije toliko česta...
    Imam ugovor o doživotnom sklopljen jos 2019g sa stricem on je umro prije 10 dana u tom ugovoru mi je ostavio stan i sve ostalo sto je posjedovao nije imao djece...imao je suprugu koja je umrla 2016g i s njom je imao sklopljen isti takav ugovor o doživotnom(neznam zasto su ga pravili jer po zakonu pripada suprugi nakon smrti muža ili obrnuto).
    Stan je na njemu i sad postoje dvije zabiljezbe ta sa suprugom njegovom i ovaj zadnji sa menom...on je za vrijeme života trazio pismeno da se obrise zabilježba u gruntovnici ali oni to nisu napravili.
    Onda smo angazirali odvjetnika koji je podnio tuzbu nekakvu da se taj ugovor raskine...al eto tuzba je na sudu vec dvije god i nista se nije rijesilo a on je eto i umro,i sto je nabolje odvjetnik me zvao na dan njegove smrti da je sudac uzeo tuzbu da ce napisat presudu i da ce bit rijeseno...oce li to uopce vrijedit kad je on umro a presuda kasnije?
    Što dalje napraviti???
    U gruntovnici nece upisat mene kao vlasnika dok se ne obrise ta zabilježba...jos cu izvsit na kraju a ja sam ga uzdrzavo kod mene je zivio pod zadnje kad nije mogao sam...troskove pokopa sam ja sve snosio...
     
     
     
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija