Jump to content

plahapahuljica

Korisnik
 • Broj objava

  18
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O plahapahuljica

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

427 pregleda profila
 1. Poštovani Smatra li se nekretnina stečena temeljem ugovora o doživotnom uzdržavanju bračnom stečevinom? Može li bračni partner davatelja uzdržavanja polagati pravo na vlasnistvo nekretnine koja je bila predmetom ugovora o uzdržavanju?
 2. Poštovani Može li se u ugovoru navesti da je davatelj uzdržavanja dužan davati primatelju uzdržavanja mjesečnu rentu u nekom iznosu ili npr. 70% od prosječne mjesečne plaće u RH za prethodni mjesec (godinu) ?
 3. Uh, dodatno. Mora li ta loggia biti kompletno zatvorena staklenim/prozirnim dijelovima ili moze djelom biti i zid/limene ploče?
 4. Uh. Iako ja kao kupac možda nisam ni znala da su vršene neke preinake?
 5. Hvala na odgovoru. Taj eventualni problem sastojao bi se u tome da ja tada to moram legalizirati?
 6. Mislim da su samo zatvorene. Provjerit cu pa javim.
 7. Namjeravam kupiti nekretninu. Sadašnji vlasnici su zatvorili lođe i nisu to legalizirali. Mogu li imati problema ako kupim takvu nekretninu?
 8. Hvala na odgovoru. Nažalost nisam.
 9. Formalno zvanje je zdravstveni strucni radnik farmaceutskog smjera, danas se to naziva farmaceutskim tehnicarom. Osposobljena za medecinskog masera pri POU i aromaterapeuta u ucilistu Aromavita.
 10. Poštovani Mogu li preko paušalnog obrta obavljati djelatnosti aromaterapije i medicinske masaže? Postoje lu nekakvi poseni uvjeti vezani uz rad od kuće?
 11. Poštovani Iznajmljujem nekretninu podstanarima. Imam li pravo na povrat uplaćenog poreza obzirom da mi je to jedini prihod? Hvala
×
×
 • Napravi novi...