Jump to content

nardev

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ali imam vec glavni projekt prema kojem je napravljeno kroviste, i prema tom istom glavnom projektu cu sanirati kroviste, tj zamijeniti cu par greda.
  2. Da na prvo pitanje da mi treba gradevinska i novi glavni projekt? Ili da na drugo pitanje da to spada pod pravilnik bez gradjevinske u skladu sa glavnim projektom (tj ne treba mi niti gradjevinska niti novi glavni projekt)?
  3. Poštovani, Imam objekt koji je izgrađen 2003 godine. Prema glavnom projektu na zadnjoj etaži nije bilo nadozida od 0.6m, ali je u stvarnosti on napravljen. Kasnije je 2015 godine cijeli objekt legaliziran, te je ishodovano rješenje od izvedenom stanju (u kojem je unesen nadozid i sve ostalo). S obzirom da je prošlo dosta vremena od tada, a krov je nažalost bio loše izveden, dio greda je propao te bi trebalo zamjeniti. Mene zanima je li mi za to treba građevinska dozvola i novi glavni projekt? S obzirom da se raspored greda i njihove dimenzije ne bi mjenjale, niti bi se crijep mjenjao (smao skinuo i onda nanovo stavio) mislim da bi sve ostalo u skladu sa glavnim projektom te da bi ovi radovi spadali pod pravilnik: Radovi bez građevinske dozvole, a u skladu sa glavnim projektom - točnije članak 5,6. Je li sam u pravu? Hvala na pomoći
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija