Jump to content

Anita01

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://starinsko.blogspot.com
  1. Doktorica s Medicine rada je dijabetičaru ovisnom o inzulinu izdala svjedodžbu s ograničenjem rada noću, uz obrazloženje da je dijabetičarima noćni rad zabranjen zakonom. Iako je radno mjesto na koje bi trebao prijeći daleko lakše od ovog na kojem je sada. To me zanima, da li je ta izjava točna. I koji zakon bih trebala pročitati da nađem tu stavku? Ako znate ...
  2. Pozdrav ! Da li negdje u nekom zakonu piše da je dijabetičarima zabranjen rad noću ? Odnosno, da li im je to zakonski zabranjeno ? Zahvaljujem !
  3. Pozdrav! Zanima me da li u sportskom klubu trener smije biti predsjednik istog tog kluba? I samim tim kao predsjednik i u Izvršnom odboru kluba? Ako ne smije, na temelju kojeg to dokumenta je tako? Zahvaljujem!
  4. Imam dug prema T-Mobileu zbog nekih neplaćenih računa. Glavnica je 1000 kn. To nije problem platiti, ali me muči to što je kamata+sudski troškovi+ne znam šta sve još ne = još 6000kn. Dug je star 4 godine. Da li to zastarijeva? Ili je plaćanje te cifre neminovno?
  5. Situacija je sljedeća... Povredom na radu i nakon nekoliko godina povlaćenja na sudu zbog odstete, sudskim vjestačenjem ustanovljena je 17.5 % invalidnost i odšteta je isplačena u potpunosti. I dalje radim na istom mjestu, jer mi tada zamolba za lakšim radnim mjestom nije prošla a luksuz ostanka bez posla nije bio opcija. Sad bih rado da mi se to prizna pa je pitanje sljedece... Pošto je invalidnost trajna, tko pokrece papirologiju za priznavanjem iste ? Gdje i sa kojom dokumentacijom?
  6. Situacija je sljedeća... Povredom na radu i nakon nekoliko godina povlaćenja na sudu zbog odstete, sudskim vjestačenjem ustanovljena je 17.5 % invalidnost i odšteta je isplačena u potpunosti. I dalje radim na istom mjestu, jer mi tada zamolba za lakšim radnim mjestom nije prošla a luksuz ostanka bez posla nije bio opcija. Sad bih rado da mi se to prizna pa je pitanje sljedece... Pošto je invalidnost trajna, tko pokrece papirologiju za priznavanjem iste ? Gdje i sa kojom dokumentacijom?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija