Jump to content

dansekzeljka

Korisnik
 • Broj objava

  15
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O dansekzeljka

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Imao je Opg davno. Dugo nigdje ne radi.
 2. Hvala Vam svima! Umirili ste me malo. Javim ishod u ponedeljak. Lp
 3. Znači ne bi trebalo biti nešto strašno?
 4. Poziv po clanku 208. 1.i 4
 5. Što to točno znači?
 6. Naime,otac mi je danas dobio osobno od policije poziv za ispitivanje po kaznenom zakonu clanak 246? Moze li nam itko reci u cemu je stvar? Nista ne pise,zaista ne razumijemo o cemu se tu moze raditi? Hvala unaprijed!
 7. Lijep pozdrav. Prije par godina moj zaručnik je poginuo,kod ostavinske rasprave njegovi roditelji su se odrekli svega u moju korist. Zanima me sada,pošto je njegov otac umro,da li ja imam pravo po sinu ili samo njihova kcer? Hvala unaprijed!
 8. Gdje mogu provjeriti da li je bio kakav postupak? Jer otac nije potpisao ni očevid šta su radili. Imam samo cd s rekonstrukcijom prometne i skicu. Nažalost liječenje nije završeno,nadam se da neće papiri zastariti. Inace hvala!
 9. Nikakav jer nakon godinu i pol nikakvo ocitovanje nismo dobili. Ozlijede vrata,ramena,desne ruke,sake,koljena te je sada jako emocijonalno nestabilan. Bojim se da ce proci nekaznjeno. 🤔
 10. Vec smo to ucinili. Ali ona stalno tvrdi da to nije tako,da su oni dali polovinu tog traktora. Bojim se da sam tuj izgubila sve. Donijela sam i potvrde iz banke jer kada sam podizala kredit nisam dizala novce i uplacivala nego su s mog kredita prebacili na njegov mislila sam da ce me to spasiti,al nitko to ne priznaje. Postupak vec traje 3g.
 11. Na ime ocevog opg. Npr traktor koji je bio na lizing i ja podmirila lizing. Sada ona trazi pola tog traktora. I kredit u banci je bio isto na oca,samo neznam u vezi cega također sam to podmirila. Postupak je pokrenut,privremena mjera je na snazi,rok 15dana da joj se prizna pravo.
 12. Otac mi je stradao kao pjesak u prometu prije godinu i pol i do sada nema nikakvog suda niti odstete,nesposoban je za rad,imao je u tom trenu ugovor na odredenu i morao na bolavanje,i normalno ugovor nisu produzili. Hodamo stalno oko doktora,sve to traje i traje. Naime kada se je dogodila nesreca mi smo bili svjedoci mome ocu kada je puhao alkotest,a suprotna strana ga je puhala u tajnosti,ocite su nepravilnosti,vozac ima niz kazni i poduvjetnom je bio kada se to dogodilo,nemoguce da ni dan danas nema nista,u nasem kraju su oni malo veci ljudi,koji imaju veze, ŠTO PODUZETI? Moze li mi tko preporuciti kakvog odvjetnika da pomognem ocu,ovo je zaista ovdje nemoguca misija?
 13. Naime,u postupku je parnica za brakorazvodnu stecevinu,otac i majka su se rastali no ona u tom momentu nije trazila nista,a posto je moj otac bio pod kreditima,te smo ostali sami ja otac i sestra krenuli smo rasprodavati da zatvorimo dugove i krenemo iz pocetka,medutim ono sto je rasprodano za dugove nije bilo dovoljno,pa je kcer podigla kredit i isplatila sve u cijelosti. Da sada nakon isplate svih dugova majka potrazivala pola svega od oca,da li ja kao dijete koje podmirilo dugove imam ikakva prava,jer i dan danas placam kredite misljenje jednog odvjetnika jest da nemam prava da mogu zaboraviti na to,da li postoji kakvo pravno rijesenje?
×
×
 • Napravi novi...