Jump to content

dansekzeljka

Korisnik
  • Broj objava

    19
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je dansekzeljka objavio

  1. Pročitala sam u gruntovnom izvadku da je riječ o darovnom ugovoru, nigdje nije naznačeno na temelju čega . Nisam obavijestila nikog,jer neznam odkuda krenuti, jer je situacija kroz nepovoljna,znači trebala bih javiti se centru? Eh,brojilo se još vodi na pokojnog djeda,čiji je nasljednik moj otac.
  2. Pozdrav Zanima me slijedeće,već sam pisala po forumu, naime moji roditelji su se rastali itd,bio je sud za brsčnu stečevinu gdje je majku 70% izgubila. Ali sad nastaje problem gdje je ona uspjela strica nagovoriti neznam kako,da joj dariva svoj dio u imetku kod mog oca samo da bi naštetila nama,on je sad ostao bez svega i prima soc pomoć o njemu nitko više ne vodi brigu,pošto je većinski kućni broj sada na nju dal' ona može odjaviti oca i sestru isključiti struju? Dal' bi itko osim strica mogao tražiti poništenje jer moj otac 40godIna je održavao i vodio brigu? Što nam je činiti? Oprostite na dužem postu 🤨
  3. Svinje,ovce,psi,mačke ... Na nju jer je to kuca od brata. A 1/3 ima ona 2/3 djeca.
  4. Pozdrav! Imam tesku obiteljsku situaciju. Pa nas zanima kakva imamo prava. Naime,brat nam je umro prije par godina ostala je zena njegova s dvoje djece 10g i 8g. Ona je sada prije dva tj otisla,nikome se nije javiĺa. Da li moji roditelji imaju pravo da znaju gdje su im unucad? Strah nas je prijaviti policiji. Ostvĺjene su zivotinje zaista ĺuda situacija racuni stizu vise smo ludi. Sto bi pravno gledano bilo najboljje uciniti a da neškodi nećacima? Molim Vas pomoc! Hvaĺa
  5. Imao je Opg davno. Dugo nigdje ne radi.
  6. Hvala Vam svima! Umirili ste me malo. Javim ishod u ponedeljak. Lp
  7. Znači ne bi trebalo biti nešto strašno?
  8. Naime,otac mi je danas dobio osobno od policije poziv za ispitivanje po kaznenom zakonu clanak 246? Moze li nam itko reci u cemu je stvar? Nista ne pise,zaista ne razumijemo o cemu se tu moze raditi? Hvala unaprijed!
  9. Lijep pozdrav. Prije par godina moj zaručnik je poginuo,kod ostavinske rasprave njegovi roditelji su se odrekli svega u moju korist. Zanima me sada,pošto je njegov otac umro,da li ja imam pravo po sinu ili samo njihova kcer? Hvala unaprijed!
  10. Gdje mogu provjeriti da li je bio kakav postupak? Jer otac nije potpisao ni očevid šta su radili. Imam samo cd s rekonstrukcijom prometne i skicu. Nažalost liječenje nije završeno,nadam se da neće papiri zastariti. Inace hvala!
  11. Nikakav jer nakon godinu i pol nikakvo ocitovanje nismo dobili. Ozlijede vrata,ramena,desne ruke,sake,koljena te je sada jako emocijonalno nestabilan. Bojim se da ce proci nekaznjeno. 🤔
  12. Vec smo to ucinili. Ali ona stalno tvrdi da to nije tako,da su oni dali polovinu tog traktora. Bojim se da sam tuj izgubila sve. Donijela sam i potvrde iz banke jer kada sam podizala kredit nisam dizala novce i uplacivala nego su s mog kredita prebacili na njegov mislila sam da ce me to spasiti,al nitko to ne priznaje. Postupak vec traje 3g.
  13. Na ime ocevog opg. Npr traktor koji je bio na lizing i ja podmirila lizing. Sada ona trazi pola tog traktora. I kredit u banci je bio isto na oca,samo neznam u vezi cega također sam to podmirila. Postupak je pokrenut,privremena mjera je na snazi,rok 15dana da joj se prizna pravo.
  14. Otac mi je stradao kao pjesak u prometu prije godinu i pol i do sada nema nikakvog suda niti odstete,nesposoban je za rad,imao je u tom trenu ugovor na odredenu i morao na bolavanje,i normalno ugovor nisu produzili. Hodamo stalno oko doktora,sve to traje i traje. Naime kada se je dogodila nesreca mi smo bili svjedoci mome ocu kada je puhao alkotest,a suprotna strana ga je puhala u tajnosti,ocite su nepravilnosti,vozac ima niz kazni i poduvjetnom je bio kada se to dogodilo,nemoguce da ni dan danas nema nista,u nasem kraju su oni malo veci ljudi,koji imaju veze, ŠTO PODUZETI? Moze li mi tko preporuciti kakvog odvjetnika da pomognem ocu,ovo je zaista ovdje nemoguca misija?
  15. Naime,u postupku je parnica za brakorazvodnu stecevinu,otac i majka su se rastali no ona u tom momentu nije trazila nista,a posto je moj otac bio pod kreditima,te smo ostali sami ja otac i sestra krenuli smo rasprodavati da zatvorimo dugove i krenemo iz pocetka,medutim ono sto je rasprodano za dugove nije bilo dovoljno,pa je kcer podigla kredit i isplatila sve u cijelosti. Da sada nakon isplate svih dugova majka potrazivala pola svega od oca,da li ja kao dijete koje podmirilo dugove imam ikakva prava,jer i dan danas placam kredite misljenje jednog odvjetnika jest da nemam prava da mogu zaboraviti na to,da li postoji kakvo pravno rijesenje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija