Jump to content

Mrgudd

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mrgudd objavio

  1. Ali po ovrsnom zakonu od 2008 oni su mogli samo preko poslodavca provesti usteg na placi, a ne boladu svih racuna. Zasto mi ne vrate knjizicu vozila jer vozilo nije sredstvo osiguranja ? Mislim da ne moze i jedno i drugo !?
  2. A proceduralna pogreska ? Ovrha po zakonu o 2019 a presuda po zakonu od 2008. I rjesenje o ovrsi od 2009 god nikada nisam dobio nego saznao u Fini
  3. Slicna situacija. Imam pravomocnu presudu o ovrsi sa datumom pravomocnosti 30.06.2009. od Gradjanskog suda u ZG.Nakon toga datuma nista nije naplaceno i mijesec dana prije apsolutne zastare pokrenuta je ovrha po ovrsnom zakonu trenutno vazecem i od strane Handzekovica .Da li imam pravo se pozvati na apsolutnu zastaru koja bi trebala nastupiti za koji dan. Radilo se o kreditu na auto kojim je djelom bio otplacen i radi gubitka posla rba je prodala duh Croatia osigoranju. Croatia osiguranje predaje na sud i od tad je i presuda na koju se pozivam. Rba i CO mi nikada nisu predali Knjizicu vozila, ja auto ne mogu registrirati vec 10 god, propada i nema nikakve vrijednosti. U ovom slucaju ja imam dvostruku ovrhu i na auto i na sva nocana sredstva a presuda je po ovrsnom zakonu od 2009 god. Molim pomoc !!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija