Jump to content

piroman

Korisnik
  • Broj objava

    115
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Ups pitanja sustava državne uprave nemam, to se negde zagubilo. Pregledajte LEGALIS 100% i naći će te pitanja od svakog ko je polagao i iznosio svoja iskustva sakupite pitanja. Sva ona pitanja gore sam ja poskidao sa ove stranice. Malo od ovoga, malo od onoga itd.
  2. Posebni dio administrativnog referenta je inače Uredsko poslovanje, kada bude podnesena prijava za drzavni iz rješenja o probnom radu ili ugovora ili već neznam šta oni ce tebi odrediti šta ces imati za posebni dio. Moje misljenje je da će to biti iz uredskog poslovanja čim si administrativni referent.
  3. pripazi na Sustav državne uprave i Službeničke odnose. "ALI" ja mislim da je to pokriveno u toj knjizi iz 2006 ali za svaki slučaj provjeri.
  4. Ako me dobro pamćenje sjeća, samnom na polaganju je bila jedna ženska koja je imala baš to. Pitanja iz posebnog dijela su joj bila da napravi poziv za sjednicu Gradskog vijeća i da napravi jednu odluku Općinskog poglavarstva. Znači kopiraš si jedan poziv za sjednicu vijeća ili poglavarstva, jednu odluku vijeća ili poglavarstva, jedno Rješenje, dopis i tako da ti se nađe pri ruci, i možeš koristiti sve ostalo skripte , knjige. A pitanja koja su joj postavljali na usmenom iz posebnog. Žao mi je to ne znam.
  5. Ja sam stavio linkove. Ja sam to sve slušao preko BS playera.
  6. Poziv se dobija od 15 - 30 dana po prijavi. Meni je stiga za 10 dana.
  7. Imaš pitanja 6-7 potova ispod pod nazivom: molba- rok 19.9. pitanja koja se većinom pitaju na DSI. A niko te neće pitati nešto što još nije stupilo na snagu.
  8. Po meni vredi jer ti na tom seminaru kažu koje su to osnovne stvari koje pitaju na ispitu i tako to. Meni je dosta pomoglo.
  9. Jeste to je ta novija skripta a u njoj se nalaze službenički odnosi i sustav državne uprave sa novim izmjenama.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija