Jump to content

filip123321

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Korisnik sam osobne invalidnine. Vlasnik sam stana u kojem živim. Planiram kupiti kuću koja bi glasila na mene i tamo bi živio,a stan bi prepisao na suprugu. Da li bi mi taj postupak mogao stvarati problem?
  2. Naime na cestici se nalazi kuca, pomocne prostorije,dvor i vrt. Parcela je velicine 400m2. Na drazbi je objavljeno da je na prodaju 131m2 ,vlasnistva 1/1. Na Ja sam zainteresirana za kupnju nekretine,ali ne znam da li bi tu moglo biti problema.
  3. Hvala na savjetima. Javim rezultat preispitivanja. Lp
  4. Da,toga se bojim. Znaci,novac mozes imati u banci i dobivati osobnu invalidninu,ali stan ne mozes kupiti. Hm... Da li se isplati uloziti zalbu?
  5. Stradao sam na radnom mjestu i postao 100% invalid. dobio sam invalidsku mirovinu i osobnu invalidninu. dobio sam od firme odstetu, kupio sam stan koji glasi na mene,druge nekretnine koja glasi na mene nemam. od odstatka novca kupio sam garsonijeru koja glasi na moju suprugu. iz Centra za socijalnu skrb sam dobio poziv za preispitivanje prava na osobnu invalidninu. U Zakonu pise da korisnik osobne invalidnine ne smije imati drugu nekretninu. Da li to znaci da ce mi ukinuti pravo?
  6. Znam da imam pravo za njegu supruga do 7dana,ali da li imam pravo pošto je 100% invalid na bolovanje bez da mi oduzmu na plaći određen iznos. Hvala na odgovoru.
  7. Pomozite! Sutra je upis na fakultet ,a ja nemam e- domovnicu ni rodni list. Ne stignem sutra podići u svom gradu u Fini. da li to mogu napraviti u drugom gradu ili bas u onom gdje stanujem? Da li je gotovo isti dan?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija